Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Maak uw keuze uit een ruime collectie gordijnen in Den Bosch

Bij interieurexpert Rietveld Woninginrichting kunt u kiezen uit een groot aanbod gordijnen in Den Bosch. De collectie bevat gerenommeerde merken en een veelheid aan verschillende materialen, designs en motieven. Daarbij kan er in heel diverse kleuren en combinaties van kleuren een passend gordijn voor uw interieur gevonden worden. U vindt binnen het aanbod van deze interieurexpert gordijnen in landelijke, moderne en klassieke stijl. Daarnaast mag u bij het maken van uw keuze rekenen op persoonlijk advies van ervaren specialisten. Met meer dan 60 jaar ervaring in woningstoffering kan Rietveld Woninginrichting u met de nodige expertise van dienst zijn.

Inspiratie en advies opdoen in een grote showroom

Rietveld Woninginrichting heeft een grote showroom in Den Bosch. Met een oppervlakte van 5.000m² kunt u hier naar hartenlust inspiratie opdoen op het gebied van onder andere raambekleding en gordijnen. De adviseurs van Rietveld Woninginrichting staan u indien gewenst graag bij met advies op maat dat aansluit bij uw specifieke woonwensen en de ruimte waarvoor u gordijnen zoekt. Daarbij kunt u in de showroom terecht voor zowel overgordijnen, vitrage en inbetweens. Ook diverse soorten gordijnroedes, gordijnrails en binnenlooproedes vindt u terug in de uitgebreide collectie. Voor een totaalpakket aan gordijnen in Den Bosch zit u daarom helemaal goed bij Rietveld Woninginrichting.

Gordijnen in Den Bosch: inmeten en levering

Naast de uitgebreide collectie en advies op maat mag u ook een inmeet service en levering compleet met plaatsing verwachten bij Rietveld Woninginrichting. Wanneer u de stof naar wens heeft gevonden binnen het aanbod van dit bedrijf, zullen de gordijnen voor u op maat gemaakt worden in het atelier. Daarvoor zullen eerst medewerkers bij u langs komen om de precieze maten voor de gordijnen op te nemen. Nadat de gordijnen op maat gemaakt zijn worden deze bij u geleverd en ook opgehangen. Bestelt u ook roedes of rails? Dan worden deze eveneens voor u geplaatst.

https://www.rietveldwoninginrichting.nl/