Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe lamp nodig? Kies een hanglamp van hout

Gaat u verhuizen? Dan is het natuurlijk zo dat u uw nieuwe woning moet inrichten. Daarbij is een factor die veel sfeer bepaald, maar vaak vergeten wordt: verlichting. Een hele felle lamp haalt alle gezelligheid uit het huis, maar ook te weinig licht zorgt ervoor dat er weinig sfeer is in uw woning. Verlichting is een aspect dat veel kan doen voor de sfeer. Maar ook de lamp waar het licht vandaan komt heeft invloed. Een zwarte lampenkap geeft namelijk een heel ander effect dan een witte. Veel mensen denken aan een traditionele hanglamp als ze nieuwe gaan kopen, maar een echte sfeerbrenger is hout. Er wordt in huizen tegenwoordig veel met steigerhout gewerkt, dus een hanglamp van hout is echt geen gek idee.

Een hanglamp met een verhaal

Natuurlijk kunt u naar de groothandel gaan en daar een aantal lampen kopen. Maar die missen vaak toch een beetje de sfeer die een bijzondere lampenkap kan brengen. De hanglampen van De Lingehof hebben een bijzonder verhaal. Binnen de organisatie werken namelijk alleen maar mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken elke dag met veel liefde aan hanglampen, die ze met de hand uit hout snijden. Desgewenst geven zij de hanglampen een kleur. Ze doen dit werk met veel liefde en plezier. Vooral omdat ze hiermee het gevoel krijgen dat ze meedoen binnen de samenleving. Ze leveren producten die verkocht worden, en ook daadwerkelijk in huizen hangen. Veel beter natuurlijk dan doosjes vouwen. Dat dit werk wordt gedaan door mensen met een beperking wil overigens niet zeggen dat de lampen niet aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Ze worden nauwkeurig gecontroleerd voordat ze worden verkocht.

Wie heeft mijn lamp gemaakt?

Wat het extra leuk maakt is dat voor u als klant zichtbaar is wie de lamp heeft gemaakt. Op elke lamp staat vermeld wie hem heeft gemaakt en op welke dag. Zo weet u zeker dat u een 100% unieke lamp heeft. U steunt dus niet alleen een goed doel door de lamp te kopen bij De Lingehof, u krijgt er ook een prachtig en uniek product voor terug.

https://www.delingehof-shop.nl/