Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Ruime keuze wanneer u nieuwe houten vloeren laat leggen

De keuze voor houten vloeren is altijd een goede! Een houten vloer is niet alleen een handige basis voor ieder soort interieur. Het is ook nog eens een investering waar u een leven lang plezier van heeft als u deze goed onderhoudt. Houten vloeren zijn namelijk ontzettend stevig en slijtvast, waardoor het zeer geschikt materiaal is voor bijvoorbeeld de woonkamer of de gang. Iedere ruimte waar veel mensen lopen, is gebaat bij een sterke vloer. Bovendien komen er niet snel beschadigingen aan houten vloeren wanneer u onverhoopt iets laat vallen. Voor meer informatie leest u verder, of neemt u contact op met dé specialist in de omgeving Zaandam: Klitsie Parketvloeren in Wormerveer.

Ontdek de verschillende houten vloeren die beschikbaar zijn

Maar wat is eigenlijk het verschil tussen de verschillende houten vloeren die beschikbaar zijn? Ten eerste zijn er drie verschillende soorten houten vloeren, namelijk massieve vloeren, lamelparket en tapisvloeren. Al deze soorten kunnen weer gelegd worden als planken vloeren óf als parket. Wanneer u houten vloeren in parket legt, betekent dit alleen dat er een bepaald legpatroon gebruikt wordt. Een van de meest bekende legpatronen voor houten vloeren is de visgraatvloer, die een leuk en speels effect heeft. Een planken vloer wordt in wildverband gelegd waardoor er geen vast patroon in te leggen is. Dit geeft een robuuste uitstraling aan de houten vloeren, wat perfect past bij de meer landelijke inrichting met natuurlijke kleuren.

Ga een keer langs bij de showroom om de vloeren te bewonderen

Als u graag advies wilt over het soort houten vloeren dat u wilt gebruiken, dan vertrouwt u op een expert op dit gebied. Als u woonachtig bent in de omgeving van Zaandam, maak dan een keer een afspraak in de showroom van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer. Hier heeft u de mogelijkheid om verschillende houten vloeren te bekijken in verschillende legpatronen, maar zijn er ook diverse stalen beschikbaar zodat u het materiaal kunt voelen en van dichtbij kunt bekijken.

https://klitsieparketvloeren.nl