Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Teakhouten meubels

Een bank van teakhout is praktisch en prachtig. Bovendien is een teakhouten bank bijzonder duurzaam. U vindt ze bij De Teakspecialist in verschillende afmetingen. Een teak bankje staat mooi bij een eettafel in de tuin, maar kan ook apart tegen een muur of voor een raam worden geplaatst. Om vervolgens heerlijk van het zonnetje te genieten of ontspannen een boek te lezen. Bekijk het online aanbod op De teakspecialist.nl en kies uw favoriete bank van teakhout uit. U bent ook welkom in onze showroom in Naarden.

Een houten tuinbank geeft een natuurlijke en sfeervolle uitstraling

De Teakspecialist produceert en importeert teakhouten meubels van hoge kwaliteit, voor gebruik in de tuin. Het teakhout is afkomstig uit Indonesië. Een houten tuinbank geeft een warme en sfeervolle uitstraling. De teakhouten banken zijn onderhoudsvrij. Met een houten tuinbank maakt u uw tuin compleet. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Engelse tuinbank of een teakhouten stationsbank. Of ga voor een tennisbank, boombank of tuinbank zonder leuning.

Teakhouten meubels uit voorraad leverbaar

Alle teakhouten meubels van De Teakspecialist zijn uit voorraad leverbaar. U kunt al binnen een week genieten van uw teakhouten bank. Of eerder, als u deze direct meeneemt uit onze showroom in Naarden. U slaagt ook voor tuinkussens, een parasol of een mooi vloerkleed voor buiten.

Bent u geïnteresseerd in teakhouten meubels? Kom dan langs in onze grote showroom in Naarden, waar u de verschillende bankjes en tafels van teakhout kunt bewonderen en uitproberen. Wij zijn zelfs tijdens de meeste feestdagen geopend. Voor vragen kunt u ons tijdens de openingsuren van dinsdag tot en met zondag bellen (035 – 695 29 34) of e-mailen.

Voor meer info : https://www.deteakspecialist.nl/