Uw tuinhuis op maat kan gemaakt worden van verschillende houtsoorten

Denkt u er al tijden over na om een tuinhuis op maat in uw tuin te plaatsen? Wanneer u een specialist inschakelt wordt het werkelijkheid. Kies bijvoorbeeld voor vurenhout, een houtsoort die wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Het wordt veelal gebruikt in de bouw voor dragende constructies waaronder deuren, trappen en vloeren. Douglas daarentegen leent zich juist weer goed voor buitengebruik. Verduurzaming van het hout is niet nodig wat deze houtsoort een duurzaamheidsklasse 3 oplevert. Douglas hout is geschikt voor het vervaardigen van een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat. Modiwood is geen houtsoort maar een benaming voor een bewerkingsproces. Deze bewerking kan eveneens worden toegepast bij de realisatie van tuin- en recreatiehuizen.

Veel mogelijkheden voor een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat

Wilt u gebruikmaken van een tuinhuis als werkruimte? Het bouwen hiervan laat u het beste over aan een specialist, bijvoorbeeld Blommers Bouwsystemen. Wat u ook wilt, bij dit ervaren team is alles mogelijk. Vrijwel alles op het gebied van bouwsystemen kunnen ze moeiteloos ontwerpen en realiseren. Clubgebouwen, guesthouses, recreatieverblijven, poolhouses en tuinhuizen. Het kan allemaal, zo ook het op maat laten maken van een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor. Zowel particulieren als bedrijven is Blommers Bouwsystemen graag van dienst. Het is mogelijk om bij het bedrijf vooraf een offerte op maat aan te vragen. Zo zijn klanten altijd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en de prijzen.

In overleg een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat laten ontwerpen en realiseren

Bij het realiseren van een tuinhuis, is het verstandig om een specialist overschakelt. Ga sowieso voor een bedrijf die zowel het ontwerp als de bouw voor u uitvoert. Het is belangrijk dat u goed overlegt met het bedrijf dat u inschakelt. Zo kan er geen verwarring ontstaan. Een voorbeeld van een bedrijf dat voor u een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat kan maken, is Blommers Bouwsystemen. Zij bouwen daarnaast ook aanbouwen, clubgebouwen, garages en recreatieverblijven. De medewerkers van Blommers Bouwsystemen maken altijd een afspraak met de klant om alle wensen en mogelijkheden door te spreken. Zo weet u zeker dat uw tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor straks aan al uw wensen voldoet. Ook wordt altijd goed rekening gehouden met uw budget.