Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Vind trendy behang voor iedere ruimte via deze webshop

Wil je jouw interieur een make-over geven? Ga je binnenkort verhuizen en ben je er nog niet over uit wat je met de wanden wilt doen? In de webshop van Eijffinger vind je gegarandeerd behang dat past bij jouw project! Van warm minimalistisch, een gewaagd colour blocking effect tot industrieel – de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Geef jouw interieur een trendy update met prachtig behang en voel je direct thuis.

 

Creëer eenvoudig de gewenste sfeer

Vind je het nog lastig om te bepalen welk behang past in de ruimte? Laat je dan inspireren! Bekijk de behangcollectie in hun webshop en ontdek wat de verschillende behangsoorten doen met de sfeer. Met behulp van behang heb je voor je het weet een nieuwe blikvanger in huis. Zeker, wanneer je voor een gewaagde dierenprint gaat en experimenteert met verschillende soorten behang. Dan heb je gegarandeerd een decoratieve invulling van ieder project! Kies bij hen uit de mogelijkheid vanprojectbasis custom-made behang voor een schitterend resultaat, dat geheel op maat gemaakt wordt. Kies hierbij de gewenste stof uit de reguliere collectie of een van de vlamvertragende stoffen in de FR-One collectie. Dit wordt voornamelijk ingezet in ziekenhuizen, scholen en bijvoorbeeld publieke ruimtes. Daarbij is er bij deze stoffen gedacht een het milieu, zijn ze gebruiksvriendelijk en is de stof collectie wasbaar.

 

Iedereen kan behangen

Denk jij: behangen, dat kan ik helemaal niet?! Bekijk het stappenplan en je zult zien dat behangen met smartpaper binnen een handomdraai geregeld is. Je interieur een metamorfose geven is dus zo gepiept! Bekijk de collectie in de webshop van Eijffinger en ontdek de omvangrijke behangcollectie. Heb je het perfecte behang in de webshop gevonden, maar twijfel je nog een beetje over de kleur? Stap dan gewoon eens binnen bij een van de verkooppunten van Eijffinger. Dan helpen de medewerkers je graag met persoonlijk advies over de aankleding van de gewenste ruimte!

https://www.eijffinger.com/nl-nl