Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Voor een inbouw gashaard moet u bij de specialist zijn

Als u graag een nieuwe kachel in uw woon- of werkruimte wenst, dan is een inbouw gashaard esthetisch gezien een van de mooiste oplossingen. Wanneer de haard aan is, geeft het direct een warme sfeer en voelt het binnen gezellig. Dit kan zeker in open werkruimtes prettig zijn om de werknemerstevredenheid te verbeteren. Plan een meeting in rond de nieuwe inbouw gashaard en praat open met elkaar over probleemoplossende plannen. Ook in restaurants is de inbouw gashaard ideaal. Deze haard komt namelijk nooit zonder brandstof te zitten maar heeft inmiddels wel het karakteristieke brandpatroon van een houtkachel. U heeft dus sfeer én gemak in een haard.

Kies voor een meer milieuvriendelijke oplossing

Een MCZ pelletkachel is in de laatste jaren erg populair geworden. De MCZ pelletkachels wordt gestookt met milieuvriendelijke pellets gemaakt van resthout. Er komen geen schadelijke stoffen vrij en is dus een meer milieuvriendelijke keuze wanneer u een nieuwe haard wenst. Uiteraard is ook gedacht aan de esthetiek van de MCZ pelletkachel. Zo vindt u bij Ambianza een prachtige kachel gemaakt van speksteenbekleding, een ware eyecatcher in uw woonruimte! Natuurlijk zijn er ook andere materialen, kleuren en variaties mogelijk. Vertel deze professionals over uw interieur en ontdek wat in uw ruimte past.

Breng een bezoek aan de showroom en stel al uw vragen

In de grote showroom van Ambianza vindt u alle soorten kachels, van de inbouw gashaard tot een MCZ pelletkachel. Bovendien zijn heel veel modellen op voorraad zodat u deze meteen kunt aanschaffen en in huis of op de werkvloer plaatst. Daarnaast heeft u de zekerheid van de scherpste prijs en geniet u van snelle service bij eventuele vragen over de verschillende haardmodellen. De showroom in Meerkerk is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Ook vindt u op de website van deze haardenspecialist een groot gedeelte van de collectie als u inspiratie wilt opdoen.