Webcollection
Image default
Woningen

Combineer parket met vloerverwarming voor extra warmte

Parket met vloerverwarming leggen in uw pand of woning is kiezen voor extra warmte. U combineert zo de warme uitstraling van houten parketvloeren met de aangename warmte van een vloerverwarming. U denkt misschien: is het wel mogelijk om parket te plaatsen als u vloerverwarming heeft of wilt? Het antwoord: zeker! Het vereist echter wel gespecialiseerde kennis en ervaring. Reken daarom op de specialisten op Van den Dongen Parket om uw vloerverwarming te combineren met de parketvloer van uw wensen. Zowel conventionele vloerverwarming als elektrische infraroodverwarming wordt door deze professionals geplaatst met parket.

Welk type parket kiest u?

Als u kiest voor parket op vloerverwarming heeft u bij Van den Dongen Parket een ruime keuze aan vloeren. Elke parketvloer heeft een uniek karakter en straalt warmte uit. De vakmensen van het bedrijf helpen u graag met het kiezen van een vloer. Dit betekent meer dan het kiezen van de vloer, maar ook de tint en de bewerking. Deze professionals hebben oog voor detail. Zo weet u zeker dat u een vloer vindt die perfect aansluit bij uw wensen en interieur. Bij hen heeft u ruim de tijd om de vloeren te bekijken, de nerf en de voeg van het materiaal te voelen en de matte afwerking te vergelijking met de vloer met glans.

Geluiddempende vloeren voor appartementen

Een parketvloer, met of zonder vloerverwarming, geeft elke ruimte een karakteristieke en sfeervolle uitstraling. Echter twijfelen sommigen om een parketvloer te plaatsen in appartementsgebouwen vanwege de geluidsnormen. Deze harde vloeren kunnen namelijk zorgen voor geluidsoverlast, voornamelijk bij de onderburen. Dankzij Van den Dongen parket is dit probleem echter verleden tijd. Dit bedrijf is namelijk ook gespecialiseerd in geluidsisolatie in appartementen. Door de juiste isolatie te kiezen en de vloeren op de juiste manier te leggen, zorgen zij dat trillingen van voetstappen worden opgevangen. Zo worden de trillingen niet overgebracht via het beton van de ondervloer en ontstaat er geen geluidsoverlast.

https://www.vddongen.nl/