De geschikte vloerverwarming voor elke vloer

Zit u eraan te denken om vloerverwarming te nemen? Het is hierbij belangrijk wat voor soort vloer u heeft want bij verschillende vloeren horen verschillende typen vloerverwarming. Goed nieuws: U hoeft niet bang te zijn dan u een vloer heeft waarbij vloerverwarming niet mogelijk is. Echter is niet overal dezelfde soort vloerverwarming mogelijk. Ook zijn er grote verschillen tussen goedkope vloerverwarming en wat duurdere vloerverwarming. Zo zijn er wel een aantal aspecten waarop gelet moet worden bij bepaalde vloeren, gezien elke vloer een eigen mate van warmtegeleiding heeft. Heeft u laminaat of marmoleum? Dan laat dat meer warmte door dan PVC vloeren of vinyl. Wilt u dus optimaal kunnen genieten van vloerverwarming, dan is het verstandig om bij de specialist te vragen welke soort vloerverwarming het beste is in combinatie met uw vloer.

De oplossing voor chronisch koude voeten: vloerverwarming

Vervelend he, altijd koude voeten? Als snel krijgt u het helemaal koud en dan is het lastig om weer lekker warm te worden. U heeft alles al geprobeerd, pantoffels, dikke sokken, kleedjes, maar niets lijkt ertegen te helpen. Wat is de oplossing? Vloerverwarming is de oplossing! In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming altijd op een warme vloer. De warmte komt zo direct terecht bij uw voeten! De rest van de ruimte wordt ook goed verwarmd doordat vloerverwarming een gelijkmatige warmte afgeeft. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een erg behaaglijk en comfortabel gevoel in huis!

Vloerverwarming is verkrijgbaar in verschillende varianten

Als u denkt aan vloerverwarming, wat ziet u dan voor u? Bij vloerverwarming denken de meeste mensen slechts aan één soort. Wat veel mensen dus niet weten is dat er talloze verschillende soorten vloerverwarming zijn. De een is voor uw woning beter geschikt dan de ander. Zo kunt u kiezen voor een droogsysteem; wat alleen mogelijk is als u in het bezit bent van een houten balkenlaag met houten vloeronderdelen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor vloerverwarming in matten. Dit is erg geschikt voor wanneer er alleen nog maar een ruwe betonvloer ligt. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om vloerverwarming te laten infrezen. Geen idee wat voor u het beste is? De specialist kan u daarbij helpen.

Voor meer info :