Webcollection
Image default
Woningen

In een uniek verzorgingshuis in Groningen genieten van uw oude dag

Wanneer u ouder wordt, heeft u vaak meer zorg nodig. Dit kan komen door lichamelijke problemen, maar bijvoorbeeld ook door dementie. Heeft u of uw partner veel zorg nodig en is het daardoor steeds moeilijker om samen te wonen? Moet een van u naar een verzorgingshuis, maar wilt u niet gescheiden worden van tafel en bed? Neem dan eens een kijkje bij verzorgingshuis De Leyhoeve in Groningen. Hier kunnen stellen samenwonen, ongeacht de zorg die een van hen nodig heeft. Ze wonen samen in hun eigen luxe appartement mét balkon en het vriendelijke personeel staat altijd voor hen klaar. Zo kunnen de bewoners samen zorgeloos genieten van hun wel verdiende oude dag.

Bij dit verzorgingshuis in Groningen is ook een brasserie

De Leyhoeve is niet alleen een verzorgingshuis, want het heeft ook een brasserie in Groningen. Deze brasserie is iedere dag van de week geopend voor lunch en diner. Ook een kop koffie of thee komen drinken met iets lekkers erbij, is altijd mogelijk. Deze brasserie heeft voor iedereen een heerlijke maaltijd, want er is volop keus. Zo neemt u bij de lunch een tosti of maaltijdsalade mee, of bestelt u een belegd broodje of kop soep. Bij het diner kiest u uit diverse vis- en vleesgerechten en zelf seizoensgebonden gerechten van het menu. Net zoals verschillende verrukkelijke desserts. Wilt u dus eens buiten de deur eten, maar gaat u niet graag ver van huis? Reserveer dan eenvoudig telefonisch of online bij deze brasserie in Groningen en geniet van een heerlijke maaltijd.

Ook qua vervoer bent u van alle gemakken voorzien

Zowel de brasserie als dit verzorgingshuis in Groningen, zijn goed bereikbaar. Ze liggen namelijk vlak bij een trein- en busstation en er zijn ook parkeergarages zijn in de buurt. Dit verzorgingshuis beschikt overigens over een eigen parkeergarage en ook bij de parkeergarage van station Europapark is voldoende parkeerplaats. Zo kunnen vrienden, kennissen en familieleden gemakkelijk op bezoek komen en bent u ook zelf goed mobiel.