Webcollection
Image default
Woningen

Waarom de dakramen Velux juist interessant zijn!

Dat een dakraam zorgt voor meer licht in huis is wel duidelijk. Maar welke dakraam is nu eenmaal geschikt voor jouw dak om te plaatsen? Wanneer je online zoekt zal je zien dat er diverse merken zijn. Zo heb je de dakramen Velux, Fakro en zelfs Intura. Drie verschillende merken maar wel onwijs goed qua kwaliteit en een lange levensduur.

Het monteren van een dakraam kun je uiteraard zelf doen. Al wordt het wel aangeraden om dit door een specialist op dit gebied te realiseren. Zij weten immers als geen ander waarop gelet moet worden om geen lekkages te krijgen.

 

Het kiezen van dakramen

Voor jou is het al wel duidelijk dat je de dakramen Velux hebt gezien en die graag wilt. Let er eerst goed op dat de afmetingen kloppen wanneer je een bestelling gaat plaatsen. Heb je bijvoorbeeld een kleine dakraam nodig? Dan zal je erop moeten letten dat je iets meer centimeters erbij berekend voor de montage. Pas dan weet jij zeker dat het past en dus waterdicht zal zijn.

Helaas is er op dit moment een wereldwijd tekort aan grondstoffen. Dit resulteert in een langere wachttijd tot het wordt bezorgd. Echter zorgt ieder bedrijf er uiteraard alsnog voor dat de levering zo spoedig mogelijk gedaan wordt om jou te helpen. Hou hier dus goed rekening mee wanneer je een dakraam wilt plaatsen op jouw zolder of garage. Neem gerust een kijkje in het assortiment van Dakraampje.nl en bestel jouw eigen dakraam van Velux naar wens!