Zet uw huis goed in de markt met behulp van makelaar in Hilversum of Naarden

Er kan veel worden gedaan om uw huis extra aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Een makelaar in Hilversum of Naarden kan u hierbij helpen. Denk hierbij aan de indeling van uw huis. Zo wordt alles conform de NEN 2580 richtlijnen ingemeten. In overleg met de verkopende partij wordt een aanbiedingstekst opgesteld. Deze informatie wordt verspreid over diverse huizensites en kan eventueel ook vorm krijgen tot een brochure welke aan de aankopende partij wordt overhandigd. Veel makelaars bieden ook de mogelijkheid om het huizenaanbod te verspreiden via social media kanalen voor een extra bereik. Bovendien wordt het woningaanbod doorgaans gepresenteerd in de etalage van de makelaar.

Makelaar Hilversum en Bussum: het opstellen van een koopakte

Eerst zal een makelaar in Bussum of Hilversum helpen uw huis onder de aandacht te brengen. Daarnaast zal de makelaar ook de onderhandelingen starten en verzorgen met de aankopende partij. Is er tussen beide partijen een overeenstemming dan stelt de verkopende makelaar de koopakte op. Deze dient door beide partijen te worden ondertekend. Hierna heeft de aankopende partij nog enkele dagen bedenktijd. Hierna is het contract bindend en kan niet meer van de koop worden afgezien tenzij niet aan de voorwaarden van financiering kan worden voldaan (mits als zodanig aangegeven in het koopcontract).

Makelaar Hilversum, Bussum en Naarden: het bepalen van de aankoopprijs van een woning

Wilt u graag een nieuw huis kopen? Dan is het tijd om een makelaar in Naarden, Hilversum, Bussum of ’t Gooi in te schakelen. Voor veel mensen is de aankoop van een nieuw huis voor een groot gedeelte gebaseerd op emotie. Een makelaar kijkt objectief naar een woning en kan u adviseren over de reële waarde en aankoopprijs van het huis. Ook heeft een makelaar een goed oog voor het inschatten van zaken als verbouwingskosten, de ligging van het pand dat u op het oog heeft en wat dacht u van achterstallig onderhoud? Zaken waarover een makelaar u graag informeert en adviseert zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Voor meer info :