Webcollection
Image default
Zakelijk

Beveiligingscamera draadloos

Een beveiligingscamera is algemeen bekend als de oplossing om inbrekers te waarschuwen. Je kan hiermee en signaal afgeven dat niemand ongestoord kan rondlopen. De beveiligingscamera zorgt ervoor dat elke beweging direct gedetecteerd wordt. Doordat een beveiligingscamera draadloos is hoef je ook niet bang te zijn voor dikke kabels die door je woning heenlopen. Vroeger was het noodzakelijk om een beveiligingscamera met kabels over de muren heen te monteren. Natuurlijk is dit niet mooi, maar het was de prijs die je moest betalen om je woning te beveiligen. Gelukkig zijn de tijden anders en kan je een beveiligingscamera draadloos ophangen. De camera werkt tegenwoordig op basis van wifi en een accu. Zo hoef je geen zorgen meer te maken over een dikke kabel op de muur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om echt overal in en rond het huis een beveiligingscamera op te hangen.

Beveiligingscamera draadloos of op stroom

Je kan ervoor kiezen om een draadloze camera nog wel op een vast stroomnetwerk aan te sluiten. Het grote voordeel hiervan is dat je accu nooit leeg kan zijn. Kies je wel voor een accu? Dan krijg je uiteraard op tijd een melding dat je de accu moet vervangen. Zo mis je nooit een melding of inbraak met je beveiligingscamera draadloos. Uiteraard kunnen wij je hier uitgebreid over adviseren en je de verschillen laten zien. Er is tegenwoordig een hoop mogelijk met een beveiligingscamera draadloos.

Beveilig je woning met een Ajax alarmsysteem

Een beveiligingscamera draadloos ophangen is natuurlijk pas het begin bij het beveiligen van je woning. Er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken naast enkel een camera ophangen. Je wilt tenslotte ook je woning beveiligen met sensoren. Gelukkig is een Ajax alarmsysteem de oplossing om je woning professioneel te beveiligen. Een Ajax alarmsysteem is al jaren een betrouwbare oplossing om je woning te beveiligen. Met dit beveiligingssysteem weet je zeker dat je woning op scherp staat tegen inbrekers. De speciaal ontwikkelde sensoren geven direct signaal af na installatie. Zodra iemand nog een poging doet om binnen te komen gaat er direct een alarm af. Zo is je woning pas echt goed beveiligd tegen potentiële inbrekers.