Webcollection
Image default
Zakelijk

Een rechtsbijstandverzekering: noodzaak bij een juridisch conflict

Je bent betrokken geraakt bij een juridisch conflict en hebt deskundig advies en bijstand nodig. Bijvoorbeeld bij een arbeidsgeschil, een conflict over een huur- of koopcontract of als je een verkeersongeluk hebt gehad met vervelende gevolgen. Zorg daarom dat je op tijd een goede en voordelige rechtsbijstandverzekering afsluit bij Ditzo. Je regelt dit eenvoudig en snel online en profiteert van een scherpe premie met heldere voorwaarden.

Een rechtsbijstandverzekering op maat bij Ditzo

Wat is een rechtsbijstandverzekering? Dit is een speciale verzekering die bij een juridisch conflict de rechtshulp vergoedt. De rechtsbijstandverzekering biedt dekking op verschillende terreinen, zoals wonen, verkeer en wet en inkomen. Ditzo heeft bijvoorbeeld de basismodule Consument & Wonen, met de aanvullende modules Verkeer, Inkomen en Fiscaal & Vermogen. Je bent standaard verzekerd voor de meest voorkomende juridische geschillen. Bovendien heb je qua dekking geen wachttijd en geen eigen risico.

Modules in rechtsbijstandverzekering, afgestemd op jouw situatie

De kans op een juridisch conflict is lastig in te schatten. Op de vraag of een rechtsbijstandverzekering nodig is, is daarom geen standaardantwoord te geven. Als je veel onderweg bent, regelmatig van baan wisselt of vaak verhuist, neemt de kans op een geschil toe. Ditzo heeft modules op maat, zodat je altijd een rechtsbijstandverzekering hebt dat past bij jouw situatie. Denk aan een conflict over een geboekte vakantie, over een uitkering of ontslag, een schade in het verkeer of een geschil over het kopen van aandelen.

Je regelt op Ditzo.nl zo een passende rechtsbijstandverzekering of andere verzekering. Bijvoorbeeld voor je auto, woning, inboedel, vakantie of medische zorg. Je vindt online ook antwoorden op al je vragen. Als je meer wil weten, kun je ons ook bereiken via social media en WhatsApp.

Voor meer info : https://www.ditzo.nl