Webcollection
Image default
Zakelijk

Screenen personen

Voor de meeste werkgevers is het een grote stap om iemand in dienst te nemen. Je haalt namelijk een vreemde binnen je bedrijfsstructuur. In zo’n situatie wil je wel graag dat je zeker weet of iemand te vertrouwen is. Gelukkig kunnen wij je helpen met het screenen personen. We kunnen achterhalen wie iemand is en wat hij in het verleden gedaan heeft. Met het screenen personen gaan we verder dan alleen een strafblad opvragen. Het opvragen van een strafblad kan in principe elke werkgever. Wij doen ook onderzoek of diploma’s wel ooit behaald zijn. Maar we zoeken ook uit wat iemand ervoor voor werk gedaan heeft. Klopt er iets niet? Dan zorgen we voor bewijzen. Als privé detective helpen we graag met het zoeken naar antwoorden. Het blijft tenslotte van belang om te weten wie iemand echt is.

Privé detective voor onderzoek naar personen binnen je bedrijf

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je al personen hebt werken die je toch niet helemaal vertrouwt. Helaas is onze ervaring dat een vermoeden vaak werkelijkheid is. Als er een vermoeden is van fraude tonen we helaas regelmatig aan dat er spraken is van fraude. Als privé detective kunnen we gelukkig antwoord geven op verschillende vraagstukken waar je als werkgever mogelijk tegenaan loopt. Een vermoeden kunnen we bevestigen met officieel bewijs. Bewijs waar je stappen mee kan ondernemen. Mochten er dus onbetrouwbare personen binnen je bedrijf rondlopen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met het winnen van informatie rond personeel. 

Privé detective helpt graag met een professioneel onderzoek

Doordat we officieel erkend zijn door justitie kunnen we helpen met een professioneel onderzoek. We helpen je graag met het vinden van antwoorden op vragen waar je tegenaan loopt. Een professioneel onderzoek is de enige oplossing als je vermoedens hebt dat je personeel niet te vertrouwen is. We helpen je graag om antwoorden te vinden op vragen waar je tegenaan loopt. Van het screenen personen tot het uitvoeren van een compleet onderzoek. Niets is te gek voor onze detectives. We helpen je graag met een oplossing op maat en antwoorden op verschillende vraagstukken.

 

 

Gerelateerde artikelen

Een rechtsbijstandverzekering: noodzaak bij een juridisch conflict

Met deze beroepen heb je altijd kans op een baan

Online een naambord bestellen doe je bij denaambordensite.nl