Webcollection
Image default
Zakelijk

Vrieshuis Schiphol of nabij de Duitse grens? Frigo!

Bent u de eigenaar van een bedrijf dat voedingsmiddelen produceert of verkoopt? Dan heeft u een betrouwbare partner nodig om deze producten op te slaan. Of het nu gaat om een multinational of een klein bedrijf, het is belangrijk dat uw producten in een goede diepvriesopslag terecht komen, waar de kwaliteit continu in de gaten gehouden wordt. Frigo Group biedt deze oplossing. Wij beschikken over twee grote vrieshuizen met voldoende ruimte voor al uw diepvriesproducten. Daarbij leveren we een totaalpakket aan diensten en verzorgen eventueel ook het geconditioneerde transport van uw producten.

Kwaliteitsbewaking

Bij Frigo Group begrijpen we wat belangrijk voor u is. Daarom behandelen we uw producten met de grootste zorg en aandacht. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de kwaliteitseisen en passen deze zorgvuldig toe. We beschikken zelfs over onze eigen vrachtwagenchauffeurs, die uw producten van A naar Z brengen zonder dat de kwaliteit van uw producten verloren gaat. Klanten zijn bij ons geen nummer en we horen graag wat uw specifieke wensen zijn met betrekking tot de opslag en het vervoer van uw producten. We kunnen onze diensten op maat leveren en behouden een optimale communicatie met u als klant. 

Productgroepen

Ieder product is anders en dient op een bepaalde manier behandeld te worden om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Groente kan niet op dezelfde temperatuur opgeslagen worden als vlees. Daarom hebben we onze vrieshuizen onderverdeeld in verschillende gedeeltes die specifiek op een bepaalde productgroep gericht zijn. Bij Frigo Group hebben we verstand van voedingsmiddelen en deze kennis passen we steeds toe.  Ook als uw producten eenmaal opgeslagen zijn in de vriesopslag, worden deze niet uit het oog verloren. Voor meer informatie over onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Voor meer info : http://www.frigogroup.com/