Webcollection
Image default
Zakelijk

Whiskey karaf met whiskey glazen als relatiegeschenk.

Speciaal voor mijn klanten was ik op zoek naar een ultiem relatiegeschenk. Als bedrijf werk ik jaarlijks met vooral mannen. Ik zit in de SEO wereld en dan weet je het eigenlijk wel als vrouw ben je een uitzondering. Ik was dus op zoek naar een relatiegeschenk met een stoere uitstraling. Nu is whiskey drinken de laatste jaren een echte trend geworden. Whiskey glazen zou dus echt een mooi relatiegeschenk zijn. Alleen twee simpele glazen voor € 10 zag ik eigenlijk niet zo zitten. Ik wilde graag een relatiegeschenk waar ik indruk mee kon maken. De whiskey glazen op het internet waren het eigenlijk net niet. Al snel kwam ik uit bij een whiskey karaf.

Whiskey karaf geeft net dat beetje luxe dat je zoekt in een relatiegeschenk.

Soms mis je een beetje luxe een uitstraling waar echt niemand nee tegen kan zeggen. Bij het zien van een whiskey karaf kan je denken van goh ik ben blij dat ik zaken gedaan heb met dit bedrijf. Dit is de reden dat ik gekozen heb voor een whiskey karaf. € 69 is misschien veel geld, maar als ik er meer opdrachten door krijg, dan heb ik dit bedrag zo weer terug verdient. Plus dit bedrag is inclusief btw dus ik krijg nog een flink bedrag terug van de Belastingdienst. Uiteraard is een relatiegeschenk gewoon aftrekbaar.

 

Whiskey karaf online bestellen.

Een whiskey karaf online bestellen is eigenlijk wel de slimste oplossing. Je hebt hier de meeste keuze en ik werd ook direct verliefd op de A Quadro inclusief zes whiskey glazen. Ik had nu echt een cadeau waarmee ik kan aankomen! Direct bestellen dus is mijn tip aan alle bedrijven die nog iets speciaals zoeken. Iets wat je niet iedere kerst al krijgt van een bekende relatie!

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl