Webcollection
Image default
Zakelijke dienstverlening

Biedt een cursus ondernemingsraad aan!

 

Als werkgever wilt u natuurlijk het beste voor uw bedrijf. Dat betekent dat u rekening houdt met zowel uw klanten, uw leveranciers, uw management en natuurlijk uw werknemers. Een fundamenteel instrument in het betrekken van uw werknemers bij het beleid en de plannen van het bedrijf is de ondernemingsraad. De ondernemingsraad stelt u in staat te informeren naar ervaringen en omstandigheden op de werkvloer, zaken waar uw werknemers tegenaan lopen en mee te maken krijgen. Tevens kunt u van de ondernemingsraad gebruikmaken om uw werknemers in te lichten en te betrekken bij besluitvormingsprocessen van het management. De kennis, de ervaring en het inzicht die werknemers te bieden hebben is cruciaal in het hoogstaand functioneren van elk bedrijf.

Wat heeft een cursus ondernemingsraad te bieden?

Een ondernemingsraad is dus een democratiserend bedrijfsorgaan. Maar om democratie en inspraak productief te maken binnen een bedrijf is het van belang dat de verschillen personen en partijen die betrokken zijn bij de OR op zijn minst gedeeltelijk op dezelfde lijn zitten. Het gaat dan bijvoorbeeld om jargon, kennis van budget, financiën, personeelsbeleid, et cetera. Nog belangrijker, echter, is dat elk lid van de OR over zekere basisvaardigheden beschikt, zoals effectief kunnen communiceren, tijd kunnen managen, productief kunnen vergaderen en nog veel meer. Een cursus ondernemingsraad is ideaal om juist deze vaardigheden te trainen.

Uw ondernemingsraad op cursus

Een cursus ondernemingsraad voor uw OR is een investering die u dubbel en dwars terug zult verdienen. Vergaderingen zullen effectiever worden, de samenwerking productiever en de suggesties en oplossingen specifieker en nuttiger. Met een cursus ondernemingsraad biedt u uw medewerkers en management vaardigheden die hen de rest van hun carrière van nut zullen zijn en die nu tevens helpen uw bedrijf optimaal te laten functioneren. Ideaal dus voor alle betrokkenen!

Voor meer info : https://www.academy4-or.nl/or-trainingen/

Gerelateerde artikelen

Kies voor een representatief hotelconcept

De opkomst van paardencoaching bij outplacement

Kembit, uw IT-partner