Webcollection
Image default
Zakelijke dienstverlening

Cursus Spaans op uw werk

Werkt u bij een bedrijf dat zaken doet met bedrijven in Spanje of andere Spaanstalige landen? Dan is het prettig als u de Spaanse taal beheerst. U wilt graag uw ideeën kunnen verwoorden tegenover uw Spaanstalige collega’s. En wellicht wilt u graag aan uw schrijfvaardigheid werken, zodat u ook op papier uzelf duidelijk kunt maken. Dit soort specifieke taalvaardigheden leert u vaak niet in een gewone taalcursus Spaans. Daarom kunt u bij The Square Mile terecht voor zakelijke taaltrainingen op maat. Wij bieden niet alleen taaltrainingen in het Spaans, maar ook in andere talen.

Door heel Nederland 

Bedrijven en organisaties door heel Nederland kunnen sinds 2002 bij The Square Mile terecht voor zakelijke taaltrainingen van de hoogste kwaliteit. Wij hebben trainingslocaties in vier steden in Nederland, maar onze trainers komen ook graag uw taaltraining verzorgen bij u op kantoor. De trainingen kunt u samen met directe collega’s volgen, maar u kunt ook kiezen voor een individuele cursus. Cursusgroepen bij The Square Mile bestaan maximaal uit zes cursisten. Individuele begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Of u nu een langdurige cursus Italiaans volgt of een spoedcursus Duits, aan al uw leerdoelen wordt gewerkt.

Gericht op resultaat

Standaard taaltrainingen aanbieden doen wij niet bij The Square Mile. We willen dat u zo efficiënt mogelijk kunt leren en begrijpen dat u niets heeft aan technisch Italiaans als u een functie heeft in de juridische branche. Ook maakt het een groot verschil welke functie u heeft binnen het bedrijf. We vragen u voorafgaand aan uw taaltraining dan ook om uw wensen zo specifiek mogelijk aan ons kenbaar te maken. Op die manier kunnen onze trainers een gespecialiseerde taalcursus voor u samenstellen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons taleninstituut? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor meer info : http://www.thesquaremile.nl/