Webcollection
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een representatief hotelconcept

Is uw hotel aan renovatie toe of gaat u een heel nieuw hotel openen? Denk dan goed na over het volledige hotelconcept. Past de inrichting die u heeft of die u in gedachten heeft bij dat wat u wilt uitstralen? Zijn er eventuele verbeterpunten? Zo is de inrichting in balans en past het bij het pand van uw hotel. Zo creëert u een oase van rust en een plek waar uw gasten graag komen. U kunt het hotelconcept zelf bedenken, maar dat is best een grote klus, dus het is een goed idee om dit uit te besteden aan een specialist. Zo’n specialist voor hotels is Sutherland Design. Zo kiest u voor de juiste inrichting.

Laat het ontwerp en de realisatie over aan de experts

Sutherland Design zorgt voor een compleet hotelconcept, voor zowel de hotelkamers als de gemeenschappelijke ruimten. Bespreek uw wensen en wat u wilt uitstralen, dan wordt het hotelconcept op maat ontworpen. Als het ontwerp helemaal naar uw wens is, dan gaan ze over tot het realiseren van uw nieuwe interieur. Ze houden natuurlijk rekening met uw budget, maar ook met zaken als ergonomie en veiligheid. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat uw hotel er mooi en representatief uitziet.

Vraag om meer informatie

Wilt u Sutherland Design vragen om uw hotelconcept te ontwerpen en te realiseren? Bel ze dan en vraag naar de mogelijkheden. Weet u nog niet precies hoe uw hotel eruit moet komen te zien, doe dan inspiratie op met de afgeronde projecten. Maar natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Wilt u precies weten wat er wel en niet kan. Laat dan een persoonlijke en vrijblijvende offerte opstellen, dan weet u precies wat het gaat kosten om de inrichting van uw hotel te realiseren. Vraag dus eens naar de mogelijkheden door contact op te nemen met deze specialist.

https://www.sutherlanddesign.nl/