Webcollection
Image default
ZZP

De beste keus voor sieraden met hoogwaardige kwaliteit is zilver edelmetaal.

Het meest geliefde edelmetaal  bij uitstek geschikt  voor  kettingen, armbanden en oorbellen  is   sterling zilver . De  de metaalmenging van het sterling zilver    kunt u vinden in  Het merkteken.

Dit merk  van “925” verzekert u ervan dat  van het gecombineerde gewicht van voorwerp  zeker  voor 92,5% zilver is, want  volledig 100% zilver  is gebleken  niet geschikt  te zijn om het metaal  tot een goede kwaliteit  sieraden te kunnen verwerken . Het merkje “925” in  echt zilveren juwelen    verzekert u ervan  dat het om  echt sterling zilver 925  gaat. Er bestaat een kleine kans op allergische reacties dat  als de legering van het zilver lager is dan 92,5% .

Omdat zilver  het meest praktisch en voordelige edelmetaal is, worden in zilver  constant nieuwe sieraden ontwikkeld.Bij de sieraden groothandel  treft u dan ook  constant nieuwe sieraden  gedurende het hele jaar.Zowel  minimalistische sieraden van nu  als ook tot in detail versierde sieraden   kunnen gemaakt worden  met sterling zilver.

Edel metaal zilver  is  bij uitstek geschikt voor heel verfijnde decoraties .De  zeer lange overlevering  in het  creëren van zilveren sieraden  vindt zijn oorsprong op  Bali.

Tijdloze sterling zilveren sieraden

De hoogwaardige kwaliteit en superieure afwerking is de reden waarom  consumenten graag  echt zilver  kiezen. Iedereen kan sieraden in zilver als metaalkleur  dragen, want het staat ook bijna iedereen .

Sterling zilver  is veel betaalbaarder dan echt goud.

Veel keus   is er  altijd bij een groothandel in sieraden, zoals in kettingen, armbanden, ringen, oorbellen en hangertjes , het aanbod aan sterling zilveren sieraden is enorm.

Niet alleen kunnen de ringen  met verschillende edelstenen gecombineerd worden, sterling sieraden  zijn bij uitstek geschikt om te combineren .Zonder  oorhangers is je dagelijkse outfit niet compleet .

Een  elegant zilveren collier kun je  gemakkelijk combineren met hangers .  Zowel dagelijks als op een zondag , een sterling zilveren sieraad past overal. Voor sterling zilveren sieraden zijn alle denkbare versieringen een optie ,  zoals   edelsteentjes, kristallen, zirkonia, en natuurlijk echte parels.

 Echt zilver behoudt zijn kwaliteit .

Het schoonmaken van zilveren sieraden  kun je gemakkelijk zelf doen. Het  opwrijven met een doek  is vaak   afdoende . Om het poetsen  optimaal uit te voeren kunt u  handige zilverpoetsdoeken  gebruiken, deze zijn geïmpregneerd met zilverpoets . Heel snel zijn uw sieraden dan weer mooi helder en glanzend . https://www.preciousjewel.nl/nl/Groothandel-Zilveren-Kralen-925-preciousjewel Uw sieraden groothandel kan u hier beslist verder over informeren .

Een andere optie voor het  verwijderen van huidvet  van sterling zilveren sieraden is even  kort wassen in lauwwarm water. Daarna de sieraden  goed droogmaken met een zachte doek .

Met een  een tissue op een tandenstoker kunnen ook de  diepere uitsparingen van sieraden worden  weer schoon worden. Dit moet uiteraard  zorgvuldig worden gedaan.

 Wat zijn de populairste zilveren sieraden

Om elke dag te dragen  zijn  zilveren ringetjes  en zilveren  oorhangers nog altijd  meest gewaarde juwelen. De sieraden die  de hele dag en nacht worden gedragen zijn natuurlijk zilveren ringen. Daarnaast zijn  echt zilveren oorsieraden  ook populair om dagelijks  te dragen.

Bijvoorbeeld ook  zilveren oorstekertjes blijven ’s nachts in het oor . Dat kan want overgevoeligheid voor metaal  is niet aan de orde omdat sterling zilver hypoallergeen is.Zilveren  mooie oorhangers zijn de sieraden bij uitstek die  de meeste vrouwen  gemakkelijk  voor zichzelf kopen.

Bijpassende nieuwe oorbellen voor  een nieuwe jurk , dat spreekt vanzelf.Voor  body jewelry is sterling zilver ook  het meest geschikt . Deze sieraden worden net als oorbellen  door en op de huid gedragen.Daarom moeten dit soort sieraden dan ook hypoallergeen zijn .

Zilveren kralen met groot gat

Nog steeds één van de  veel gevraagde sieraden  zijn de armband-systemen  van de merken Pandora en Trollbead. Alle soorten kralen met een rijggat van minimaal 4,5 tot 5 mm  passen hierop.

 De juwelier verkoopt deze kralen ook als beads of charms genoemd. Mensen vragen graag speciale kralen als cadeau  vanwege  het feit dat de kralen steeds anders worden geregen.

 De best verkochte kralen  zijn  sterling zilveren kralen .

Charms met een bepaald thema, zoals   geboorte van een baby, een verlovingsfeest, broer of zus, eerste communie , worden veel gezocht  door  bezoekers aan uw winkel. Veel gekochte bedels  zijn ook  sterling zilveren charms, sterling beads van dieren, hartjes, sterrenbeelden en engeltjes  .

Om van de juiste kwaliteit verzekerd te zijn  koopt u uw  zilveren juwelen het beste bij een Nederlandse sieraden groothandel.De  importkosten  worden dan ook afgehandeld door de sieraden groothandel, dus u hoeft zich daar niet om te bekommeren .

Een up-to-date assortiment en de nieuwste trends in alle zilveren sieraden  vindt u altijd bij uw groothandel sieraden.

Voor meer info : https://www.preciousjewel.nl/nl/Groothandel-Zilveren-Kralen-925-preciousjewel

Gerelateerde artikelen

De beste keus voor exclusieve sieraden is sterling zilver .