Webcollection
Image default
Hobby en vrije tijd

Waterman Horoscoop 2020

Waterman 2020

Laten we allemaal een diepe, diepe adem halen in … en volledig uitademen. Terwijl we samen de reis van onze Zon in Waterman beleven voor 2020, zal er een overvloed aan energie rondgaan in dit deel van ons leven dat zal proberen ons allemaal van onze focus en wild af te stoten, want Mercurius zal evenzeer in deze zeer retrograde gaan hetzelfde gebied. Terwijl het licht van onze Zon hier schijnt, rinkelt het verzoek om reflectie, herziening en vrijgave ook altijd ernstig op de deur van De Water Drager. Mochten we kiezen voor verzet tegen het natuurlijke verloop van de komende veranderingen in de komende maand, dan missen we de kansen om de vruchten van reflectie te plukken. Als iemand zijn vrije keuze toelaat om weerstand te kiezen, is het een directe uitnodiging voor het kanaal van turbulentie om alleen maar in chaos te groeien.

Het is vooral belangrijk om te kijken naar waar het organiserende intellect van De Water Drager in je leven leeft, zowel vanuit je zonneteken als vanuit het gezichtspunt van de geboortehoroscoop. De komende Zodiac-maand roept ons volledig op om deel te nemen aan herbeoordeling, herziening en verlenging. Wanneer we hierop antwoorden, zal er voor ons allen licht zijn om te ontvangen voor dit natuurlijke proces.

Men moet de tijd nemen in de winter door het verzoek van de dierenriem, zich terugtrekken uit de vastberadenheid van de kou en nadenken over wat er moet worden hervormd en verbeterd. Waterman zal altijd vragen om eerst naar het individu te kijken, dit te eren en dan te zien welk belangrijk deel ze moeten spelen om de hele mensheid zelf te helpen ontwaken. Hier komt het licht van vriendschap in ons leven naar voren en zal maatschappelijke betrokkenheid bij groepen en organisaties de voorkeur krijgen om onze hoop, dromen en wensen in het leven te laten uitkomen.

Als een vast luchtteken, gaat de energie van De Water Drager altijd over het doorbreken van de norm met nooit eerder geziene ideeën die in staat zijn om het hele concept te verrijken dat de niet-oordelende ruimte van broederschap en zusterschap verenigt. Waterman – door het intellect – is de synthese van de menselijke natuur. In het slechtste geval voert het een echte “praat met de hand” soort van onthechte energie uit, eenvoudig omdat men niet te gevoelig kan aanvoelen wanneer er groot innovatief werk te bereiken is. We worden er altijd aan herinnerd in deze tijd van het jaar om niet te ver weg, agnost of pervers te worden. We kunnen bewust succes behalen door te coördineren met waarheid en kennis die wordt gecultiveerd door het warm, praktisch en warm te houden en de vriendelijkheid van menselijke aanraking te herinneren.

Nieuwe maan in Waterman

We krijgen dat “once in a blue moon” invloed van Waterman dit jaar omdat we twee nieuwe manen zullen ervaren in de energie van De Water Drager. Eén zal slechts drie en een half uur zijn nadat onze Zon Waterman binnengaat, de andere in deze dierenriemmaand zal slechts drie minuten zijn voordat de Zon op 18 februari in Vissen vaart. Voor onze eerste Nieuwe Waterman maan van 2020, zullen we diepe en serieuze gevoelens ervaren die naar de waarheid zullen zoeken – zelfs als het pijn kan doen – terwijl deze eerste lunation een beleefd gesprek voert met Saturnus in Boogschutter. Evenzo zal Mercurius – die nog veel verder in Waterman zal zijn – stationeren om de volgende dag naar Retrograde te gaan, omdat het verzoek om geduld nog een tandje hoger zal worden geschopt. Terwijl Nieuwe Manen altijd een voorkeur hebben voor het begin en meestal het beste moment zijn om nieuwe zaden in ons leven te planten, moet elke stap die gemaakt is met de intentie voor echt succes op de lange termijn, zorgvuldig worden bewaakt en overwogen voor deze gehele wasfase tot 3 februari.

Mercurius Retrogrades in Waterman

Onze Messenger-planeet neemt de eerste ‘achterwaartse’ reis van de jaarhoroscoop 2022 die luid oproept tot reflectie binnen De Water Drager. Nu Waterman al het teken van het onverwachte is, kunnen we er zeker van zijn dat we begin februari dit deel van dit deel van ons leven verwachten. Het thema over het hele bord met elk Mercurius-aanbod voor reflectie is om goede vrienden te blijven met die ‘RE’-regels en te kijken voordat je springt tijdens de retrograde cyclus. Mercurius Retrograde (MRx) is altijd voorstander van vertragen, terugtrekken, herinneren, opnieuw verbinden en loslaten als het gaat om communiceren, denken, bewegen en reizen in ons leven. Kiezen voor resistentie tegen wat vanzelf door de loop van veranderingen zal lopen, zal absoluut zinloos zijn. Wanneer we ons in deze cyclus kunnen aanpassen, kunnen we onze grootste reflectieve beloningen vinden, die vooral sterk zullen zijn om de dagen rond 30 januari met optimisme te ontvangen.

Omdat Waterman een vast teken van het intellect is, kan de terugreis van Mercurius een gebrek aan warmte en verbeeldingskracht vertonen, afhankelijk van waar dit teken onze persoonlijke geboortekaartjes beïnvloedt. Reageer kalm in de chaos die het potentieel heeft om zichzelf te vertonen. Een bekend thema voor een MRC van Waterman is die van afwijzing. Onze pauze en stille tijd zijn vereist, zodat we kunnen ontcijferen en onderscheiden welke rollen binnen het grotere geheel, ons individuele zelf, moeten eren. Wat is het in het bijzonder dat dit gebied van het leven moet worden losgelaten om goed vooruit te kunnen gaan als de retrograde cyclus eenmaal is opgetrokken?

Venus komt Vissen binnen

Onze Idealist Venus plantte veel harmonie in het pad van Mercurius Retrograde voordat ze verder gaat en op 20 februari in Vissen reist, waar ze vlak voor ze Ram ingaan dicht bij Mars zal komen. We zullen de gelegenheid hebben om tedere en toegewijde genegenheden te ervaren terwijl Mercurius oproept tot reflectie in het aangrenzende deel van ons leven. Dit zal een geweldige passage zijn om te koppelen aan het verzoek van Mercurius om terug te keren naar de kunst, want Venus in Vissen is evengoed een fijne appreciator van schoonheid, muziek, poëzie en romantische dromen van allerlei aard. Pas op dat je te gemakkelijk wordt verplaatst naar situaties waarin discriminatie aanwezig is – laat je niet misleiden en geef zoveel op om verongelijkt te worden met de veranderingen die er zijn om te assimileren in onze menselijke ervaring.

Deze transit van Venus is een sterke om ons aangeboren begrip van de veranderingen die de mensheid over de hele linie aanbelangt, te helpen. In deze weken zullen velen samenkomen om hun gevoel van harmonie te vinden door hun emoties te delen, ze te genezen en compassie te kennen, is onderdeel van wat de kwaliteit van een echt mens vormt. Hoewel zelfopoffering evenzeer te zien is, zorg er dan voor dat Pies overal in je Zodiac Pie leeft, dat je niet overweldigd raakt en vergeet je eigen kopje te vullen voordat je hem helpt waar je maar wilt. Zeker, dit deel van ons leven kan een vrede en zachtheid verwachten die ons willen verenigen in begrip.

Zoals gebruikelijk bij een Waterman Nieuwe Maan, ringen onze vrienden in het Oosten in hun nieuwjaar door het Jaar van het Houten Schaap (of Geit) 2020 te starten. Het Chinese Nieuwjaar wordt altijd gevierd als een fase van de maanwinning begint in De Water Drager, het teken dat de hele mensheid en de afzonderlijke delen ervan vertegenwoordigt. Het jaar van de houten schapen / geiten stemt de pittige roeping van het recente jaar van The Horse af, waar velen “schrikken” werden als ze niet wisten hoe ze met de aangeboren energie moesten omgaan die vroeg om eerbied, waardigheid en geduld in de loop van De cyclus van 2019.

In de cyclus van 2020 vanuit onze oosterse wijsheid, zien we opnieuw een elementair jaar voor hout dat dit yin-vuurdier markeert om ons te betrekken bij groei, vernieuwing en innovatie. Zowel een Aquarian New Moon als The Sheep / Goat vonkten ons intellect om te vertrouwen op wat het zich kan voorstellen en creëren om het leven voor iedereen aangenaam te maken. Tijdens deze cyclus vinden we een zeer gevoelige aard beschikbaar voor het collectief dat de oprechte wensen van artistieke bezigheden ondersteunt. Medeleven is ook nodig om te gedijen in het Wood Sheep / Goat-jaar – dat in combinatie met 2020 equivalenten 8 numerieke energie – de verantwoordelijkheid oproept om het evenwicht in het leven op één lijn te brengen. Dit jaar markeert ook het verenigen van elkaar voor de oorzaken waarin men gelooft, en om genereus te zijn met iemands geld en tijd die in staat is om diegenen te onderhouden die het het meest nodig hebben, wat zal worden gevoeld op globale, maar vooral lokale niveaus.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/