Webcollection
Image default
Woning en Tuin

De beste redenen om je huis in de stille verkoop aan te bieden

Zie je een beetje op tegen het verkopen van je woning? Zit je bijvoorbeeld niet te wachten op de vele bezichtigingen? Of heb je het idee dat deze bezichtigingen je privacy aantasten? Dat zijn klachten die meer en meer gehoord worden. Gelukkig is het niet meer noodzakelijk om een makelaar in te schakelen. In deze bizarre tijden kun je probleemloos zelf je huis verkopen.

Hoe je zelf je huis kunt verkopen? Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om je huis in de stille verkoop aan te bieden. Dit betekent dat je je huis niet via een makelaar of via Funda verkoopt, maar dat je je te-koop-staande-woning alleen aan een groep potentiële geïnteresseerde toont. Deze geïnteresseerden hebben hoogstwaarschijnlijk interesse om een bod op je woning uit te brengen. Je kunt je vast voorstellen dat dit veel voordelen met zich mee brengt.

De gewenste privacy én weinig bezichtigingen

Door je huis alleen aan potentiële geïnteresseerden aan te bieden, geniet je van de gewenste privacy. Als je een te koop bord in je tuin hebt staan, kan dit voor onaangename verrassingen zorgen. Zo is het goed mogelijk dat er opeens iemand voor je deur staat die ‘even snel je huis wil komen bekijken’. In het verlengde hiervan heb je ook met een stuk minder bezichtigingen te maken.

Daarnaast hoef je ook geen kosten aan een makelaar uit te geven. Door alle touwtjes in eigen handen te houden, heb je simpelweg de gewenste controle. Zonder dat dit je geld hoeft te kosten. Wil je meer over de stille verkoop weten? Op de website van een vastgoedinvesteerder vind je hier meer informatie over. De vastgoedinvesteerders zijn namelijk ook erg geïnteresseerd in huizen in de stille verkoop. Dat betekent dat je van een snelle en vlekkeloze afhandeling verzekerd bent.