Webcollection
Image default
Zakelijk

Hoe word je succesvol op het internet?

Hoe word je succesvol op het internet?

Bij weCare Media doen wij er alles aan om jou zo succesvol mogelijk te laten worden op het internet. Om een hoge organische positie te bereiken gebruiken wij SEO ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. We gaan dan op zoek naar een woord waar in de zoekmachine op wordt gezocht en wat bij jou product of dienst aansluit. Hiermee kun jij op de korte termijn al een voorsprong nemen. Daarnaast zorgt dit niet alleen voor meer bezoekers, maar ook meer verkopen. Hierdoor kun je jouw bedrijf in Nederland, Europa of zelfs daarbuiten op de kaart zetten. 

Tevens doen wij ook aan snelheid optimalisatie van bestaande sites en websites die je bij ons laat maken. Dit is een van de belangrijkste punten waarop Google een website waardeert sinds November 2021. Een website mag er niet langer meer over doen als 3 seconden om te laden, want dat zien wij terug in de topresultaten in deze zoekmachine. Wij optimaliseren de website op meer als 80 punten. Ook schrijven wij SEO teksten en doen wij aan content marketing zodat niet alleen jouw producten, maar ook de teksten weten te scoren op het internet.

Waarom je een website moet laten maken anno 2022?

Je kunt een Website laten maken door weCare Media zodat jij ook kan beginnen met het online verkopen van producten of diensten. Wij maken een razendsnelle website die niet alleen snel laad voor de klanten, maar ook voor de zoekmachine is dit belangrijk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle prijzen in de webshop goed zijn ingesteld. Ook maken wij een Google Mijn bedrijf pagina, zodat je ook lokaal gevonden kan worden. 40% van het zoekverkeer gebeurd immers d.m.v. lokale zoekopdrachten. Ook optimaliseren we de website voor conversies. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker verkopen kunt realiseren, maar ook stijgt het aantal offerte aanvragen. 

Wij denken strategisch mee zodat het ook past de doelen die jij binnen je bedrijf hebt. Wij ontzorgen je indien gewenst van A tot Z. Dit geldt ook voor het schrijven van de teksten en afbeeldingen. Het ontwerp is 100% uniek en wij zorgen  ervoor dat dit mooie plaatje bij jouw bedrijf past. Ook heb je geen zorgen over updates, want hierin ontzorgen wij je. Daarnaast zijn wij ook na de oplevering altijd bereikbaar. Wij hebben een ervaren support team voor bijna al jouw vragen.

Opvallen in de zoekmachine

Met weCare media kan jij als bedrijf ook gaan opvallen in de zoekmachine. Wij hebben verschillende marketing methodes waarmee jij zo hoog mogelijk komt te staan. Daarnaast zijn wij ook een ervaren specialist op het gebied van Google ADS. Dit zijn de advertenties die boven de organische resultaten komen te staan. Het afgelopen jaar wordt er meer op mobiele apparaten gezocht. Vaak zijn dan alleen deze advertenties in het eerste beeld zichtbaar. Het is dus een uitgelezen kans om daar op te vallen. Want je betaald pas als de klant daadwerkelijk op de link klikt. Wij kijken altijd wat het beste bij jouw bedrijf past, we zijn er voor groot en klein!