Webcollection
Image default
Beauty en verzorging

Probeer nieuwe methoden met nagelproducten die je eenvoudig online kunt bestellen

Ben je een beginnende nagelstyliste of ben je een hobbyist die haar vaardigheden wil verbeteren, dan is het echt een aanrader om een starterspakket met diverse nagelproducten online te bestellen bij Crystal Nails. In dit starterspakket vind je alle producten die je nodig hebt voor een goede basis. Je kunt kiezen uit verschillende methoden om kunstnagels te plaatsen. Heb je bijvoorbeeld het zetten van gelnagels onder de knie, en wil je nu acrylnagels leren zetten? Bestel dan ons acryl-starterspakket. Kom je er zelf niet uit? Volg dan een cursus.

Ontdek nieuwe stijlen met de Nail Box

Heb je een passie voor het zetten van nagels maar heb je nog geen eigen stijl? Ontdek jouw stijl met de verschillende tutorials en trainingen die Crystal Nails biedt met de Nail Boxen. Er zijn verschillende boxen met allemaal andere stijlen, materialen, kleuren en vormen. Naast deze box met nagelproducten die je gemakkelijk online kunt bestellen, krijg je met de Nail Box toegang tot de online tutorial. Maak zelf een prachtige creatie en word een pro! Om nog beter te oefenen met het zetten bij de creatie is het goed om een oefenhand met nagels te bestellen. Op deze manier kun je de stijl ook bij andere mensen zetten.

Word brand ambassador!

Merk je na het proberen van verschillende boxen, pakketten en nagelproducten, die online te bestellen zijn, dat je echt fan bent? Word Crystal Nails Brand Ambassador! Voordat je als Brand Ambassador aan de slag kunt is het belangrijk dat je met de producten werkt van het merk, en dat je kennis hebt van de producten en de technieken. Door het volgen van trainingen leer je hier meer over. Ben je beginnend? Volg dan een van de beginnerscursussen en werk je aan een goede basis. Na de trainingen kun je examen doen. Wanneer je geslaagd bent dan ontvang je een echt certificaat en het logo van een Brand Ambassador. Zo zien jouw klanten in één oog op slag dat je een professional bent!