Webcollection
Image default
Huishoudelijk

Sfeervolle verlichting

Verlichting wordt niet altijd alleen gebruikt om iets te verlichten, maar ook vaak om een kamer of ruimte gezelliger te maken. Zo kan je door middel van LED kaarsen op een snelle manier zorgen voor een sfeervol effect. Warme tinten staan voor romantiek en sfeer en koele tinten staan voor chique en modern. Per situatie kan je dus kijken welke verlichting erbij past. 

LED kaarsen

LED kaarsen zijn tegenwoordig niet meer van echte te onderscheiden. Door de bewegende vlam en de kwaliteit van het product lijken ze net echt. De kaarsen zijn er in alle soorten en maten. Zo kan je kiezen voor de dinerkaarsen of voor de losse LED kaarsen. De LED-kaarsen worden veel gebruikt door bijvoorbeeld restaurants. De kaarsen zijn namelijk voorzien van een timer en een afstandsbediening waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kan zetten. Ook zitten er veel voordelen aan vast. Je hebt bijvoorbeeld geen last van brandgevaar of druipend kaarsvet. Ook heb je veel langer plezier van LED kaarsen door de hoeveelheid branduren die ze hebben. Zo hoef je minder vaak naar de winkel en zijn de kaarsen uiteindelijk goedkoper dan echte kaarsen. 

Tuinverlichting 

Geniet het hele jaar door van jouw tuin door middel van tuinverlichting. De berry lights zijn steeds populairder geworden. Een lekker chill avondje in de tuin of een gezellige bbq. Je kunt ze voor elke situatie gebruiken. De berry lights worden ook wel licht bolletjes genoemd. De verlichting is voor binnen en buitengebruik en kan zeker tegen een stootje. De beery lights zijn koppelbaar tot wel 200 meter op 1 stroomkabel. Zo hoef je dus nooit bang te zijn voor te weinig verlichting.