Webcollection
Image default
Vervoer en transport

Een autoambulance huren in Etten-Leur

Voor verhuur aanhanger ben je bij JobCar aan het juiste adres. In dit artikel lees je welke type aanhangers en accesoires je bij JobCar kan huren en vind je meer informatie over het huren van een autoambulance

Wat zijn de beschikbare types aanhangers bij Jobcar?

Bij Jobcar zijn verschillende types aanhangers beschikbaar voor verhuur. Ze bieden open aanhangers, gesloten aanhangers, autoambulances, kiepaanhangers en bagagewagens aan. Het assortiment is zeer ruim en er zijn verschillende varianten of types beschikbaar binnen elke groep aanhangers. Voor lichte tot middelzware vrachten zijn er enkelassers beschikbaar, terwijl er voor zware ladingen ook tandemassers beschikbaar zijn. Op de website van Jobcar is meer informatie te vinden over elk type aanhanger voor verhuur. De aanhangers kunnen online gereserveerd worden en kunnen voor een dag, een week of langer gehuurd worden. Jobcar biedt ook accessoires aan, zoals kruiwagens, steekwagens, oprijplaten, verhuisdekens, spanbanden en een net. Bij het huren van een aanhanger bij Jobcar wordt de aanhanger gekoppeld aan de auto en wordt er een lampencheck gedaan om ervoor te zorgen dat alles veilig is.

Wat zijn de afmetingen en laadvermogens van de autoambulance bakwagen? 

De afmetingen en laadvermogens van de autoambulance bakwagen zijn als volgt:

  • Laadvermogen: 1540 kg
  • Toegestane maximale massa: 2000 kg
  • Afmetingen bakmaat (LxBxH): 400x182x0 cm

Hoe kun je een autoambulance huren bij JobCar?

Om een autoambulance te huren kun je het contactformulier op hun website invullen om een reservering te maken.

Bij het huren van een autoambulance worden standaard oprijplaten meegeleverd, die onder de trailer worden bewaard. Als het voertuig dat je wilt vervoeren defect is, kun je het met behulp van de handlier op de aanhanger krijgen.

Bij het ophalen van de autoambulance dien je je rijbewijs en ID-kaart of paspoort mee te nemen. Het betalen van een borg is niet nodig, maar je dient wel vooraf te betalen via pin of contant.

Om veilig de weg op te gaan met de autoambulance, zal JobCar de autotransporter voor je aansluiten en de lampen controleren. Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte en het gewicht van de trailer tijdens het rijden. Daarnaast dien je de lading goed vast te zetten, zodat deze niet kan verschuiven. JobCar verhuurt spanbanden en andere handige items om de lading veilig te vervoeren.

https://www.jobcar.nl/