Webcollection
Image default
Wijn

Wijnglazen met meer dan vijftig jaar historie.

De wijnglazen in onze online shop zijn niet zomaar glazen. Het zijn kristalglazen uit de Tsjechische Bohemen. Boheems glaswerk en Boheems kristalglas is wereldwijd befaamd en geprezen. Liefhebbers prijzen de hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Terwijl je voor Zwitsers kristal al snel € 100 voor twee wijnglazen betaalt heb je al een setje Bohemisch glaswerk vanaf € 10. Al meer dan vijftig jaar staat dit merk garant voor kwaliteit. Vroeger liep het glaswerk wat achter bij de Nederlandse standaard. Vandaag de dag wordt er nog steeds veel klassiek glaswerk geproduceerd. In onze shop hebben we juist een neus voor modern design. We proberen altijd de mooiste wijnglazen er tussen uit te pikken en te verkopen in onze online shop.

 

Technologie voor het ontwikkelen van wijnglazen uit kristal.

 

De laatste jaren is de techniek voor het ontwikkelen van wijnglazen uit kristalglas enorm toegenomen. Het is belangrijk dat er voldoende geproduceerd wordt, maar ook dat de kwaliteit telkens weer perfect blijft. Als je kiest voor Boheems glaswerk dan kies je natuurlijk voor topkwaliteit en geen goedkope glazen van de Action. Ieder glas wordt met de hand ontworpen en vervolgens door machines geproduceerd. Door machines te gebruiken is het glaswerk telkens weer van een hoge kwaliteit. Alleen zo kan de kwaliteit gegarandeerd worden.

 

Wijnglazen online bestellen.

 

Wijnglazen uit de Tsjechische Bohemen bestellen klinkt interessant. Je krijgt wijnglazen met een rijke historie en de glazen gaan gerust nog tientallen jaren en dat voor een interessante prijs. Maar hoe kan je deze unieke wijnglazen bestellen? Gewoon online want in de Nederlandse winkels kom je ze absoluut niet tegen. In onze webshop kan je kennis maken met deze historische glazen uit de Bohemen. Laat je verrassen door de kwaliteit, maar vooral door de prachtige designs. Onze favoriet is met recht de Turbulence, maar wat is jouw favoriet?

Voor meer info : http://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnglazen