Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Bijzondere trouwlocatie Veluwe

Wilt u geen “saaie” of standaard accommodatie om te trouwen? Kiest u er bijvoorbeeld voor om niet binnensmuurs te trouwen en om juist lekker in de buitenlucht zijn? Als je kan genieten van de natuur, waarom daar niet ook niet trouwen? Het geeft een vrij gevoel, dus kiest u bijvoorbeeld voor een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe.

 

Bijzondere locaties om te trouwen

Nadat u heeft gekozen voor een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe, valt er nog veel meer te moois te kiezen. Hoewel trouwen in de natuur wel heel ‘basic’ klinkt, betekent dit natuurlijk niet dat het een karig feest hoeft te worden. Er zijn genoeg extra’s te regelen om er een fantastische bruiloft van te maken. Zo is geen feest compleet zonder lekkere hapjes en drankjes, dus maakt u gebruik van de mogelijkheid om de catering te laten verzorgen. Geheel naar wens kan worden afgesproken wat voor lekkers u wilt laten uitserveren.

 

Een nacht doorbrengen op de veluwe

En maak de trouwdag compleet door ook te overnachten op de Veluwe. Ook voor uw gasten is het fijn om de mogelijkheid te hebben om een nacht op de Veluwe door te brengen. Zo hoeft niemand van het trouwgezelschap na te denken over de reistijd én misschien nog belangrijker: er kan door iedereen alcohol worden gedronken.

Bekijk hier de bijzondere trouwlocatie op de veluwe.