Webcollection
Image default
Bedrijven

5 plekken voor houten wandpanelen

Je hebt deze trend vast al voorbij zien komen: houten wandpanelen. Er zijn vijf plekken waar je een houten paneel zou kunnen plaatsen in jouw huis. Het is dus maar de vraag waar je hem uiteindelijk wilt hebben.

Achter de TV

Bij deze optie moet je er zeker van zijn dat je voor houten wandpanelen gaat, want je gaat er iedere avond tegen aan kijken. Het is misschien wel de mooiste optie. Vaak is de muur achter de tv een verloren ruimte; je kunt er niet veel ophangen en de muur valt voor een deel weg achter het scherm. Met houten wandpanelen maak je het nét wat specialer en heb je geen andere decoratie nodig.

In de zithoek

Een voorbeeld dat ook vaak voorbij komt, is om houten panelen op te hangen in de zithoek. Dit kan achter je bank in de woonkamer zijn, maar ook bij de keukentafel. Hout zorgt voor een warm en gezellig effect en is dus ideaal in de ruimte waar je met meerdere mensen samenkomt.

Houten wandpanelen achter je bed Je ziet er zelf misschien niet heel veel van, maar houten wandpanelen staan ook mooi in je slaapkamer. In plaats van een hoofdeinde dat vastzit aan je bed, kun je deze wand daar voor gebruiken. Als je handig bent kun je in houten wandpanelen ook kabels mooi wegwerken.

In de gang

Een hal of gang is de eerste ruimte waar gasten binnenkomen, dus deze moet er ook perfect uitzien. Houten wandpanelen kun je prima gebruiken om een soort garderobe te creëren waar je jassen, tassen en sjaals kwijt kan.

In de keuken

Ook in de keuken zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een paneel plaatsen op de muur bij het aanrecht of als bekleding voor je kookeiland. Het is dan wel aan te raden om voor houten wandpanelen zonder tussenruimte te gaan. Zo heb je minder kans dat vuil zich kan ophopen.

https://wandpanelenhout.nl/

Gerelateerde artikelen

Met de motor op vakantie

Geleidelijk aan afvallen

3 tips voor het vinden van de juiste opslagruimte