Webcollection
Image default
Bedrijven

Slimme lichtlijnen helpen u direct en definitief besparen

Bent u de eigenaar van een fabriek, loods of magazijn? Hopelijk gaan de zaken goed en heeft u voldoende personeel in dienst. Led Design Holland, een echte LED specialist, heeft een tip voor u om te besparen op werkplaats verlichting en tegelijkertijd de effectiviteit van de werknemers te vergroten.

Hebben we het over moderne industriële verlichting dan mogen led lichtlijnen niet ontbreken in het verhaal. Een lichtlijn is een modulair systeem dat uit 1 of meerdere modules per lijn bestaat. De lichtlijnarmaturen hangen aan sterke rails en zijn precies afgestemd op de indeling van de betreffende ruimte. Dus boven de machines, de lopende band en de inpakafdeling. Led lijnverlichting verbruikt 50 tot 80 % minder energie dan de tl-buizen van vroeger. De levensduur van een afzonderlijke lamp is 50.000 tot 100.000 branduren. De leds kenmerken zich door een stabiele lichtoutput. Van flikkeringen is geen sprake. Een veelgebruikt model is de Led Line Refix. Deze flexibele lamp is zowel in nieuwe als in bestaande lichtlijnen in te passen. De lichtlijnen die Led Design Holland voor haar klanten ontwerpt en installeert, zijn slim oftewel smart. Ze worden gecombineerd met een DALI systeem zodat er snel en eenvoudig geschakeld en gedimd kan worden. Samengevat zorgt een Led Design Holland-lichtlijn voor:

  • prettig licht om bij te werken waardoor de medewerkers zich beter voelen en meer zullen presteren in dezelfde tijd;
  • een lagere energienota – maand na maand! – omdat geen enkele lamp meer onnodig zal branden.

Zou u willen investeren in een lichtlijn? U kunt Led Design Holland vandaag nog inschakelen. De medewerkers kunnen het complete project van u overnemen. Allereerst zal er een lichtplan opgesteld worden. Zo’n plan is een 3D-weergave van de ruimte waar het om gaat met daarin verwerkt het aantal en de soorten lampen. Tevens wordt aangegeven waar de leds het best opgehangen kunnen worden. Over de prijs is Led Design Holland duidelijk: de definitieve prijsopgaaf is een vast onderdeel van het lichtplan.

https://www.leddesignholland.nl/