Webcollection
Image default
Bedrijven

De makelaar in Maastricht

Ga je binnenkort verhuizen en wil je je huis in de verkoop zetten? Dan is het een goed idee om een makelaardij in Maastricht in te schakelen. Een makelaardij in Maastricht helpt je niet alleen met de verkoop van je huis, maar ook met de aankoop van een nieuwe woning. De makelaar heeft vaak een totaalpakket wat bij je past. Tijdens het gehele proces word je dan ontzorgd met alles, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Dit bespaart je uiteindelijk ook een hele hoop tijd, geld en zorgen. Ben je benieuwd naar de makelaardij in Maastricht? Lees dan verder, we vertellen je kort iets over de diensten.

 

Kopen

Met een woning kopen kan de makelaardij in Maastricht je dus helpen. Zodra de makelaar weet wat je woonwensen zijn kan de makelaar voor je op zoek naar je droomwoning in Maastricht. Wil je alleen bij de afhandeling van de koop gebruik maken van de makelaardij? Ook dat kan, al middels een telefoontje. De hele aankoopbegeleiding wordt dan begeleid.

 

Verkopen

Ook voor de verkoop is de makelaardij er. Als je je huis tegen de beste prijs wil verkopen dan is het handig om een makelaar in te schakelen. Deze makelaar neemt de klus graag helemaal voor je uit handen. De beste verkoopresultaten komen van een persoonlijke, heldere aanpak. Zo gaat de makelaardij dan ook altijd te werk.

 

Taxatie

Veel makelaars bieden in de totaalservice het taxeren van ontroerend goed aan. Dit kan als je je huis gaat verkopen, maar ook in het geval van bijvoorbeeld een echtscheiding, erfenis of financiering. Taxaties moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Woning Waarde Instituut en de Nationale Hypotheekgarantie. De makelaar zorgt ervoor dat het rapport hier dan ook aan voldoet. Zo kun je met een gerust hart je taxatierapport aan de geldverstrekkers geven.

 

https://www.amh-makelaars.nl/