Webcollection
Image default
Bedrijven

Dit kan je allemaal met Learndash

Heb je er altijd al van gedroomd om een eigen online academie op te zetten? Dan moet je dat vooral doen. Tegenwoordig zijn online academies niet meer te missen in deze wereld, omdat steeds meer dingen online worden aangeboden. Learndash is een handig systeem die je kan inzetten om een online academie te bouwen. Ben je benieuwd wat je allemaal kan doen met Learndash? Dan zit je hier helemaal goed. Als je verder leest, kom je achter alle handige informatie over Learndash. 

 

Beginnen zonder technische kennis 

 

Op het moment dat je bezig gaat met een online academie bouwen, is het natuurlijk belangrijk dat je enigszins snapt hoe je de academie moet opbouwen. Een groot voordeel van Learndash is dat het systeem zeer gebruiksvriendelijk is. Je hoeft dus niet jaren in de boeken te hebben gezeten om een online academie te bouwen. Learndash heeft duidelijke handleidingen waarmee je kan beginnen met het opzetten van jouw unieke online academie. 

 

Unieke online academie creëren 

 

Learndash kent enorm veel mogelijkheden om de online academie te personaliseren. Dat is erg fijn, omdat je op deze manier iets kan creëren wat echt van jou is. Je kan verschillende stijlen uitproberen om erachter te komen wat het beste bij jou past. Heb je hier toch nog wel moeite mee? Kies er dan voor om een training te volgen. Door de training krijg je een beter beeld van hoe jouw ideale online academie eruit moet komen te zien. Desnoods kan je ervoor kiezen om de online academie te laten bouwen als je er zelf niets van snapt. 

 

Ingrijpen wanneer het nodig is

 

Als maker van de online academie zou het fijn zijn als je inzicht zou hebben in de voortgang van alle cursisten die gebruik maken van jouw online academie. Gelukkig maakt Learndash dat helemaal mogelijk. Dit betekent dat jij gewoon kan bijhouden waar elke cursist mee bezig is en dus wat de stand van zaken is. Heb je het gevoel dat een cursist vast loopt op een bepaald stuk? Dan kan je altijd contact opnemen om wat hulp aan te bieden. De desbetreffende cursist zal dit vast en zeker waarderen. Op deze manier ben je zo goed mogelijk betrokken bij jouw online academie en de cursisten. 

 

Cursisten voorzien van certificaten 

 

Eén van de handige functies van Learndash is dat je de cursisten kan belonen. Dit kan je doen door middel van certificaten. Learndash maakt het namelijk mogelijk om certificaten uit te delen wanneer een cursist bijvoorbeeld een cursus heeft afgerond. Je zal merken dat die certificaten motiverend werken. Dit kan leiden tot betere resultaten en dat wil je bereiken met jouw online academie. Het kan een groot verschil maken voor cursisten.