Webcollection
Image default
Dienstverlening

Mediator Veenendaal

Mediator Veenendaal

Ben je op zoek naar een mediator in Veenendaal? Overweeg dan Circles Mediation. Mijn vrouw en ik hebben om haar hulp gevraagd en zij heeft ons zo goed geholpen dat ik haar zeker aanraad. Wij gingen namelijk vorig jaar scheiden en wij waren zeker niet van plan dat te doen door middel van advocaten. Dat kost veel te veel geld en daar wordt niemand gelukkig van. Wij werden zelf door vrienden van ons aangeraden om op gesprek te gaan met Circles Mediation. Zij werden namelijk ook door haar geholpen bij hun scheiding. Onze vrienden waren vriendschappelijk uit elkaar gegaan en dat wilden wij ook.

Fijne mediator

Wij zijn dus op aanraden van vrienden naar haar toe gegaan. Het eerste gesprek was gratis en zij heeft toen uitleg gegeven over het hele proces. Na het gesprek vroeg zij of wij gelijk van start wilden gaan en dat wilden we allebei. Wij hadden gelijk een fijn gevoel bij haar en dat is erg belangrijk. Het hele proces verliep voorspoedig en daar waren wij blij mee. De mediator zorgde ervoor dat we goed met elkaar gingen communiceren en dat we goede afspraken met elkaar maakten. Deze afspraken kwamen in een convenant te staan en omdat we volwassen kinderen hebben, hoefden we geen ouderschapsplan op te stellen. Nadat we de documenten ondertekend hadden, was de mediation in principe afgelopen en moest onze scheiding alleen nog naar de rechtbank en moest hij bij de gemeente worden ingeschreven. Tijdens deze periode hield zij ons goed op de hoogte van alle vorderingen. Dat vonden wij erg prettig.

Aanrader

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over onze mediator. Zij heeft haar werk goed gedaan en we zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan; precies zoals we wilden. Daarom raden wij haar aan. Dus als je hulp bij scheiden in Veenendaal zoekt, overweeg dan zeker Circles Mediation!

https://www.circles-mediation.nl/mediator-veenendaal/