Webcollection
Image default
Horeca

Ontdek de Aziatische keuken bij dit Chinees restaurant nabij Den Bosch

In Den Bosch zijn diverse leuke restaurants te vinden. Als u een avondje uit plant, is het daarom vaak lastig om een keuze te maken. Hoe maakt u een goede keuze voor uw hele gezelschap? Als u iets verder dan Den Bosch kijkt, dan vindt u in Nuland een Chinees restaurant met een all-you-can-eat-concept. Bij Restaurant XieXie vindt u voor ieder wat wils en heeft uw gezelschap gegarandeerd een heerlijke avond!

Laat u verrassen door de uitgebreide kaart

Bij Chinees Restaurant XieXie, net buiten Den Bosch, ontdekt u de Aziatische keuken. U proeft typische Chinese gerechten, vers gerolde sushi, maar bestelt ook hapjes van een Indonesische rijsttafel. Geniet van heerlijke gerechten van de wok of grill en laat u verrassen door de uitgebreide menukaart. Naast Aziatische gerechten bezoekt u ook een Europees buffet ter afwisseling. U sluit uw maaltijd af met een grand dessert of een hapje van de chocoladefontein. U bestelt gedurende twee uur onbeperkt eten en drinken voor een vast tarief. U profiteert van een lage prijs, maaltijden van een hoge kwaliteit en een goede service. Naast een bezoekje aan dit restaurant brengt u de lekkere maaltijden ook bij u thuis voor de uitgebreide afhaalservice. U bestelt heerlijke gerechten die u op uw gewenste tijdstip afhaalt en geniet zo ook thuis van dit bijzondere restaurant. Voor feesten en partijen verzorgen de koks ook de catering vanaf gezelschappen van twintig personen. Heeft u binnenkort een feest op de planning staan? Maak uw avond dan helemaal af met heerlijke verse hapjes.

Ontdek dit fantastische service van dit restaurant en reserveer uw tafeltje

Laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van dit Chinees restaurant in Den Bosch en reserveer snel uw tafel! U boekt online uw tafeltje of neemt telefonisch contact op om uw wensen door te geven. Voor dieetwensen, allergieën of speciale verzoeken kunt u ook contact opnemen, dan wordt hier rekening mee gehouden.

https://restaurantxiexie.nl/