Webcollection
Image default
Horeca

Uw gebak presenteren in een gebaksvitrine met koeling

In diverse dienstverleningen is het noodzakelijk om producten optimaal te koelen, anders treedt er bederf op. Als u met etenswaren werkt, wilt u deze zo goed mogelijk koelen om de voedingswaarde zo hoog mogelijk te houden. Ook blijven uw producten er beter door uitzien, wat bijdraagt aan een verhoogde verkoop van de producten. Uw lekkernijen wilt u echter wel tentoonstellen zodat klanten kunnen zien wat er op het menu staat. In een restaurant is dit belangrijk, maar ook in bakkerijen of slagerijen. Door uw vleeswaren of brood zichtbaar te etaleren, kunnen klanten een betere keuze maken en sneller tot een aankoop overgaan. Al het heerlijks roept immers sneller de verbeelding op, waardoor een aankoop waarschijnlijker wordt. Bij Koopsretail kunt u een geschikte gebaksvitrine of display koelkast aanschaffen waarin u uw producten kunt presenteren.

Producten van hoge kwaliteit

Koopsretail is een specialist op het gebied van koelingsapparatuur. Zij leveren diverse soorten koeltechnische apparatuur aan uiteenlopende dienstverleningen. Horeca, supermarkten, winkels, maar ook de industrie heeft behoefte aan professionele koelingsapparatuur. U heeft keuze uit verschillende varianten van de display koelkast. Denk hierbij aan één of twee deuren, gemaakt van rvs of met glazen wanden. Koopsretail is STEK- en NVKL-erkend waardoor u kunt rekenen op apparatuur van hoge kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe gebaksvitrine aan al uw verwachtingen voldoet. U kunt uw producten eenvoudig etaleren zonder zorgen te hebben over de juiste koeling. U ontvangt deskundig advies bij het uitkiezen van een geschikte koelunit.

Support online of in de winkel

Een gebaksvitrine of display koelkast zorgt ervoor dat uw klanten sneller tot een aankoop overgaan. In restaurants zullen klanten hierdoor sneller nog een toetje toe nemen en in een bakkerij verkoopt u al snel enkele procenten meer aan producten, doordat deze netjes zijn uitgestald. U kunt advies inwinnen over de verschillende mogelijkheden door een bezoek te brengen aan de winkel van Koopsretail of door in de webshop het aanbod te bekijken.