Webcollection
Image default
Mode en Kleding

Een bh voor iedere vrouw

Een bh voor iedere vrouw

Iedere vrouw draagt een bh, althans.. de meeste vrouwen! Toch zijn er dusdanig veel verschillende soorten bh’s, dat er altijd wel een bh is die geschikt is voor iedere vrouw. Of het nu gaat om een bh voor het sporten of een bh voor tijdens de zwangerschap, het is er allemaal. Dus vind jij het lastig een geschikte BH voor jezelf uit te zoeken, dan is het goed onderstaande tips eens goed tot je te nemen, want het lijkt misschien wel moeilijk, maar dat is het absoluut niet. Met een beetje creativiteit en vooral geduld, kan echt iedere vrouw een bh vinden die uiteindelijk past bij de stijl en vooral vorm van het lichaam. 

Bepaal eerst je maat

Wanneer je gaat kijken naar een nieuwe BH en dan maakt het niet uit of het om een push up sport bh gaat of een sport bh zwanger, in beide gevallen is het belangrijk eerst je maat te bepalen. Want je gaat immers ook niet naar de schoenenwinkel zonder dat je weet welke schoenmaat je hebt. Dit geldt ook voor het kiezen van de juiste BH. Zorg er dus voor dat je niet klakkeloos uitgaat van de maat welke je nu hebt, maar meet je borsten jaarlijks op. Er zijn namelijk allerlei verschillende externe factoren die uiteindelijk van invloed kunnen zijn op je uiteindelijke cupmaat. Zo kan het zijn dat je zwanger bent of bent geweest, maar ook andere hormonale veranderingen kunnen een grote rol spelen in je uiteindelijke cupmaat. 

Bepaal wat je maximaal wilt uitgeven voor een BH

De prijzen voor een bh kunnen flink uiteen lopen. Toch is het beter om een aantal goede bh’s in je kast te hebben hangen, dan dat je er ontzettend veel hebt, van een met alle respect stuk lagere kwaliteit. Omdat je je bh de hele dag draagt, is de juiste ondersteuning natuurlijk niet alleen belangrijk voor het welzijn van je borsten, maar zit het ook gewoon een stuk fijner. Je kunt je voorstellen, dat wanneer je een BH draagt die weinig tot niet ondersteunt, je lichaam dit gewicht allemaal zal moeten opvangen, wat niet echt als prettig zal worden ervaren. Je kunt er op lange termijn zelfs last van de rug, schouders of nek van krijgen. Door te kiezen voor één of vaak twee goede bh push up, kun je deze gedurende de week afwisselen, zodat je altijd een schone, maar ook vooral kwalitatief hoogwaardige BH kunt dragen.