Webcollection
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe batterij iPhone 7

De iPhone 7 werd in 2016 uitgebracht met tal van nieuwe features ten aanzien van zijn voorganger, de iPhone 6S Plus. Deze iPhone is namelijk tot wel 30 minuten waterdicht op een diepte van 1 meter, dus er is geen reden tot paniek als er per ongeluk een glas drinken overheen gaat. Ook de batterij van de iPhone 7 gaat een stuk langer mee dan die van zijn voorganger. 

 

Als jouw iPhone 7 het nu nog steeds doet, dan ben je er vast heel zuinig op geweest. Maar zelfs als je heel voorzichtig met je telefoon omgaat zal je merken dat na een aantal jaar de kwaliteit van de batterij achteruit gaat. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je afscheid hoeft te nemen van je oude vertrouwde telefoon. Met een nieuwe batterij iPhone 7 je je telefoon weer nieuw leven inblazen.

 

Wat is de reden voor een nieuwe batterij iPhone 7?

De batterij in je iPhone 7 is een 3.80 V 7.45 Wh Lithium-Ion batterij. Als deze batterij helemaal vol is opgeladen kun je 14 uur lang aan een stuk door bellen of van het internet gebruik maken, voordat de batterij leeg is en je de telefoon weer aan de lader moet hangen. De iPhone kan ook onafgebroken 10 dagen lang in de stand-by stand blijven staan zonder te hoeven opladen. In het begin hoef je de telefoon dus maar een keer per dag, bijvoorbeeld als je ligt te slapen, aan de oplader te hangen. Maar net als alle andere oplaadbare batterijen heeft ook een Lithium-Ion batterij heeft een beperkte levensduur. Als je merkt dat de batterij steeds sneller leeg loopt is het tijd om je iPhone 7 batterij te vervangen.

 

Wil je een nieuwe batterij iPhone 7 laten plaatsen?

Het handige van de Lithium-Ion batterijen die in iPhones zijn gebruikt is dat ze een stuk lichter zijn dan loodbatterijen, wat wel zo prettig is met een apparaat wat je de hele dag bij je draagt. Bovendien hebben deze batterijen ook een veel hogere energiedichtheid en blijven ze het beter doen bij verschillende omstandigheden. Maar ook Lithium-Ion batterijen hebben net als alle andere oplaadbare batterijen een beperkte levensduur, want je kunt ze maar 600 keer opladen. Je kunt de levensduur van de batterij een beetje rekken door te wachten met opladen totdat de batterij bijna leeg is, maar op een gegeven moment is de batterij gewoon op. Als je merkt dat de batterij te snel leegloopt kun je bij het GSM Reparatie Centrum je iPhone 7 batterij laten vervangen. Binnen een half uur sta je dan weer buiten met een iPhone die het weer net zo goed doet als toen je hem net had gekocht, en met 3 maanden garantie op de nieuwe batterij.