Webcollection
Image default
Woningen

De perfectie van een elektrisch bedienbaar vloerluik

Mensen die een huis of pand hebben met een grote kelder, doen er slim aan om die kelderruimte optimaal te benutten. Veel woningbezitters besluiten om hun kelder in te richten als kantoorruimte (handig als u zzp’er bent), ontspanningsruimte of om deze om te bouwen tot een stijlvolle wijnkelder. Niet alleen creëert u zo veel extra ruimte in uw huis, maar ook wordt uw pand direct een stuk meer waard. Een fraaie kelder, voor welk doel deze ook is gebouwd, kan natuurlijk niet zonder een elektrisch vloerluik. U leest het goed: een elektrisch vloerluik. Want moderne vloerluiken zijn, anders dan enkele decennia geleden, tegenwoordig standaard elektrisch bedienbaar. En dat is maar goed ook, want hieraan zijn behoorlijk wat pluspunten verbonden.

 

Een zeer eenvoudige bediening, waar vroeger gesjord moest worden

Nog niet zo heel lang geleden was het openen van een kelderluik in veel huishoudens een naar klusje. Met name oudere vloerluiken zijn vaak log en zwaar. Het openen van de kelderruimte was dan ook voor velen geen leuke bezigheid. Nu een elektrisch vloerluik de norm is, is deze tijd gelukkig achter de rug. Elektrische vloerluiken zijn via een bedieningspaneel met knop gemakkelijk te openen en af te sluiten. En dat is ideaal als u veel gebruikmaakt van uw kelder, bijvoorbeeld omdat u er een eigen kantoorplek heeft ingericht.

 

Wilt u meer te weten komen? Dat kan vrijblijvend

Bezoek nu de website als u meer te weten wilt komen over elektrische vloerluiken. Wij zijn in Nederland dé expert op dit vlak. Daarom bent u bij ons verzekerd van de beste luiken, de beste service en van aantrekkelijke prijzen. Graag tot ziens in ons bedrijfspand. Of vraag direct via internet een prijsopgave aan om binnenkort over uw gedroomde kelderluik te kunnen beschikken, die uiteraard elektrisch bedienbaar is.