Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Uw verstopping snel verholpen? Bij ons wel!

 

Omdat we weten hoe vervelend het is om last te hebben van een verstopte leiding, doen wij altijd ons best om dezelfde dag nog bij je thuis te zijn. Daarnaast kan een probleem met de riolering ook andere oorzaken hebben. Vaak gaat het om een spoedgeval. We komen bij je langs, de verstopping wordt opgespoord en daarna wordt het riool ontstopt. Woon je in de omgeving van Houten? Neem dan snel contact op.

Wie zijn wij?

Wij zijn Ontstoppingsdienst Houten, de lokale ontstopper die 24/7 voor je klaar staat. Met een team van professionele, ervaren ontstoppers werken wij hard om de regio vrij te houden van verstoppingen. Als lokaal bedrijf zijn wij ook op de hoogte van problemen in de buurt. Omdat ook in het geval van het riool voorkomen beter is dan genezen, bieden wij ook een inspectie service aan. Door de riolering regelmatig te controleren kunnen de meeste problemen voorkomen worden of in een vroeg stadium verholpen. Naast een verstopping kan een leiding ook kapot of verzakt zijn. Bij een inspectie komt dit vroegtijdig aan het licht. Als het nodig is kan het riool bij een inspectie ook schoon gespoten worden, om achtergebleven resten te verwijderen.

Waarom een ontstopper?

Veel mensen zien het belang van een ontstopper niet in, er bestaan toch ook vloeibare ontstoppers? Dat is zeker waar, maar deze kunnen schadelijk zijn voor de riolering en het milieu. Een ontstopper gebruikt de juiste middelen en zorgt voor een duurzame oplossing voor het probleem. Daarnaast geeft de vakman tips hoe een nieuwe verstopping voorkomen kan worden. Een plopper kan je deze tips niet geven. De vakmannen van Ontstoppingsdienst Houten zijn gespecialiseerd in het achterhalen van de problemen en het verhelpen ervan. Neem daarom niet het heft in eigen hand, maar schakel de vakman in. De verstopping wordt dan opgespoord en daarna wordt het riool ontstopt, zo ben je snel van je problemen af! Na het verhelpen van het probleem zal de oorzaak besproken worden, zodat je ziet waar het vandaan komt en hier eventueel iets aan kunt doen.

 

Voor meer info :