Webcollection
Image default
Woning en Tuin

Vernieuwen dak

Het is een prettig idee om een stevig dak boven uw hoofd te hebben dat geen gebreken vertoont. Om de conditie van uw dak optimaal te houden is echter wel zo nu en dan wat onderhoud vereist. Vooral platte daken zijn kwetsbaar, omdat hier gemakkelijk vuil op blijft liggen, waardoor uiteindelijk ook de dakgoten verstopt raken. Dit kan schade veroorzaken aan het dak. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw platte dak schoon te maken. Voor goed dak onderhoud kunt u de vakmensen van Kewodak inschakelen. Zij staan ook voor u klaar als het gaat om het vernieuwen dak, of het uitvoeren van reparaties.

Kewodak service

Kewodak is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van platte en licht hellende daken. Als u onverhoopt met een dak lekkage komt te zitten, dan staat onze Kewodak Service afdeling dag en nacht voor u klaar om het probleem op te lossen. Het is dan ook het beste om direct actie te ondernemen als u merkt dat u lekkage heeft, of dit nu thuis is of op kantoor. Hoe sneller een dak lekkage opgelost wordt, hoe beperkter de schade blijft. Ook kan het u behoorlijk wat kosten besparen als u er op tijd bij bent.

Aanleggen Groene daken 

Als uw dak toe is aan vervanging, dan kunt u bij Kewodak kiezen uit een aantal verschillende soorten daken. De daken zijn allemaal gericht op energiebesparing en milieuvriendelijkheid. U kunt bijvoorbeeld denken aan Groene daken. Hierop wordt beplanting aangelegd, wat veel voordelen oplevert voor het milieu en uw portemonnee. Groene daken zorgen voor een betere luchtkwaliteit in steden en werken isolerend. Daarbij gaan Groene daken lang mee. Wilt u weten of een Groen dak u ook voordeel op kan leveren? Neem dan contact op met de dak specialisten van Kewodak. Wij beantwoorden graag uw vragen en kunnen u van advies voorzien.

Voor meer info : http://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Heeft uw gazon een zitmaaier nodig?

tuinaarde

Voor een inbouw gashaard moet u bij de specialist zijn