Webcollection
Image default
Bedrijven

Kleding zegt meer dan je denkt

Als werkgever moet je er natuurlijk altijd goed uit zien, zeker als je vaak de deur uit moet. Bij de klanten die je bezoekt wil je natuurlijk wel een goede indruk achter laten. Dan kan je niet aankomen in vuile kleren. Zeker een maatpak moet goed behandeld worden. Een representatieve indruk heeft altijd meer effect en geeft ook altijd een professionele uitstraling. Dat is toch wat je wilt zo zullen zij ook sneller met jou een deal sluiten en daar doe je het allemaal voor. Door er verzorgd uit te zien, zullen klanten jou eerder onthouden en sneller met je samenwerken en dit zorgt weer voor een grotere klantenkring. Zo zie je al dat het belangrijk is om er goed uit te zien en goed voor je kleding te zorgen.

 Wat verder erg belangrijk is, is dat je je netjes en beleefd gedraagt. Ook moet je goed op je lichaamshouding letten want je wilt niet dat de klanten dingen anders opvat dan dat jij ze bedoelt. Geef daarom ook altijd netjes een hand en stel je altijd voor! Als het een bekende klant is het ook netjes om te vragen hoe het gaat en- of de laatste aankoop nog naar wens is.

Je ziet dus eigenlijk wel dat het in de zakenwereld erg belangrijk is om er goed uit te zien. Zeker bij de wat hogere of belangrijkere functies. Meestal draag je dan ook een (maat)pak. Deze moet je zeker goed behandelen want als deze krimpt of er blijven vlekken opzitten verliest hij z’n kracht. Panda stomerij is zo’n bedrijf die goed voor uw kleding zorgt en hebben ook nog eens een snelle service. Zo kan je bijvoorbeeld bij hun stomerij in Den-Haag je pak zelfs ’s middags gelijk alweer ophalen als je hem voor 9:30 uur haalt!

Voor meer info : http://www.stomerijpanda.nl