Webcollection
Image default
Electronica en Computers

Vergader eenvoudig op afstand dankzij videoconferencing

Videoconferencing, ook wel videocommunicatie genoemd, is dé manier voor het organiseren van vergaderingen tussen mensen die zich niet op dezelfde locatie bevinden. Vergaderen met video via internet wordt steeds populairder. Dit is ook niet zo heel gek, want waar ter wereld iemand zich ook bevindt, met videoconferencing is iedereen binnen handbereik! Bij InAVate vertellen ze u graag meer over de technieken van diverse middelen voor een videoconference. Zij vertellen u hoe u geld en tijd kunt besparen door middel van het organiseren van een videoconference.

Een hogere productiviteit behalen door videoconferencing

Dankzij videoconferencing hoeven uw medewerkers niet langer tijd te verspillen in hun auto, in files, wachtend op de trein of op vliegvelden. Nu al die uren niet meer besteed worden aan reizen, kunnen deze worden ingevuld met andere belangrijke zaken. In dit tijdsbestek, houden uw medewerkers zich nu bezig met hun eigenlijke taken, waardoor de totale productiviteit stijgt. Hierdoor hoeven uw medewerkers ook niet meer (onnodig) over te werken, wat ook de balans tussen werk en privé ten goede doet. Daarbij bespaart u met één videoconference niet alleen al heel veel tijd, maar ook op benzine, verblijfskosten en de afschrijving van een zakelijk vervoersmiddel. Bovendien bent u als bedrijf ook nog eens milieubewust en verantwoordelijk bezig, omdat u hierdoor de CO2-uitstoot vermindert.

Laat de juist apparatuur plaatsen voor uw videoconference

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen van communiceren via video? Laat dan de professionele medewerkers van InAVate de juiste apparatuur aansluiten voor uw videoconference. Door de juiste middel aan te laten sluiten, zal uw meeting via video vlekkeloos verlopen. Wilt u graag persoonlijk advies ontvangen over welke middelen uw bedrijf nodig heeft? Dan staan de specialisten van dit bedrijf u graag telefonisch te woord! Daarbij komen ze de systemen bij uw bedrijf installeren en zorgen ze ook voor de juiste onderhoud.

https://www.inavate.nl/