Webcollection
Image default
Groothandel

Waarom oude Louvre deuren populair zijn

In doorleefde interieurs wordt vaak gebruik gemaakt van oude Louvre deuren. En dat is niet zo vreemd. Oude Louvre deuren geven door hun warme uitstraling en authentieke details direct sfeer aan een woning. Ze worden gebruikt als binnen- en buitendeuren en zijn er in verschillende stijlen. Empire B.V. in Best heeft doorlopend een wisselende collectie Louvre deuren, die tijdens de vele inkoopreizen zorgvuldig worden ingekocht. U vindt er onder meer paneeldeuren, losse deuren, deuren met glas of ijzerwerk en orangeriedeuren. Ze geven uw woning de uitstraling van een oud Frans landhuis en dragen een rijke geschiedenis met zich mee. 

Meer oude bouwmaterialen

Naast oude Louvre deuren kan Empire B.V. u voorzien van bijzondere oude bouwmaterialen, antieke decoratie items en meubels uit de tijd van toen. Deze worden zorgvuldig voor u geselecteerd tijdens de wereldwijde inkoopreizen. Bij Empire B.V. vindt u alles voor een karakteristiek en persoonlijk interieur met een doorleefde uitstraling. In de winkel kunt u de gehele collectie oude Louvre deuren bewonderen en heerlijk rondlopen tussen bijzondere oude meubels en decoratie items. De medewerkers helpen u graag te ontdekken welke stukken naadloos passen in uw interieur. Zo kunnen antieke lampen en spiegels uw huis een compleet andere uitstraling geven. 

Kijk ook eens op de site

Op de website van Empire B.V. vindt u uitstekende foto’s van de gehele collectie oude Louvre deuren, die op dat moment beschikbaar zijn. U kunt via de site direct meer informatie aanvragen of even bellen met de winkel voor advies. De medewerkers staan u graag te woord. Ook de oude Louvre deuren die nog verwacht worden, staan al op de site, zodat u ze al kunt reserveren voor ze in de winkel arriveren. U heeft altijd keuze uit een ruim aanbod, dat bovendien steeds wordt aangevuld. De medewerkers houden op hun inkoopreizen graag rekening met uw wensen, om de unieke stukken die u zoekt te vinden en naar Nederland te halen.

 

https://www.empire-bv.nl/