Webcollection
Image default
Mode en Kleding

Laat blokstrepen sjaals bedrukken met een opdruk naar keuze

De blokstrepen sjaals kennen één bijzondere situatie waar ze bijna continu worden gedragen: de tijd van carnaval! Niet alleen kent iedere stad haar eigen kleuren, ook tussen de verenigingen zelf wordt onderscheid gemaakt in de kleurcode. Zo staat Den Bosch bekend om de groen-oranje combinaties, maar kenmerkt Bergen op Zoom zich weer met het rood-wit voor alle Krabbekes. Als u voor uw band, loopgroep, vriendengroep of andere club blokstrepen sjaals wilt laten bedrukken, dan bent u bij De Breigigant op de juiste plaats aangekomen!

Ruime keuze in kleuren en afmetingen voor uw blokstrepen sjaals

Bij De Breigigant heeft u ontzettend veel keuze als u sjaals met blokstrepen wilt laten bedrukken. De sjaals zijn dubbelzijdig jacquard gebreid en zijn gemaakt van 100% zacht acryl. Heerlijk wanneer u verenigingsleden, cafébezoekers of carnavalsvierders in het algemeen wat warmte mee wilt geven. Wanneer u start met het ontwerpen van de sjaals, zult u zien dat het mogelijk is om de sjaal in maximaal acht kleuren te bedrukken. Daarnaast is het mogelijk om de franjes van maximaal drie kleuren te voorzien. In totaal heeft u keuze uit 120 kleuren om uw sjaals te laten bedrukken. Dit kan bovendien op de volgende afmetingen:

  • 110 x 13 cm
  • 130 x 17 cm
  • 150 x 17 cm
  • 180 x 17 cm
  • 200 x 17 cm

Maak gebruik van de snelle levering binnen heel Europa

Heeft u een bestelling geplaatst om blokstrepen sjaals te laten bedrukken? Dan mag u deze binnen 5 tot 10 werkdagen op de stoep verwachten, waar u zich ook bevindt in Europa! Deze snelle levering kan bewerkstelligd worden door de moderne technieken die worden toegepast om de verschillende sjaals te bedrukken. Heeft u vragen tijdens het ontwerpproces, over uw bestelling of over een mogelijk offerte? De klantenservice van De Breigigant is 24/7 bereikbaar voor al uw vragen.

https://www.breigigant.com/