Webcollection
Image default
Eten en drinken

Hoe heet het restaurant in Den Bosch aan de Korte Putstraat?

Vraag je jezelf af hoe het restaurant heet dat aan de Korte Putstraat in Den Bosch gevestigd is? Het antwoord is: Breton. Hier kun je heerlijk lunchen, dineren en op zondag zelfs brunchen. Op de uitgebreide menukaart is altijd iets te vinden dat je lekker vindt. Houd je van vlees, vis of heb je een voorkeur voor vegetarische gerechten? Breton heeft het allemaal! Bovendien serveren ze hier geen belachelijk grote porties, zodat je van meerdere gerechtjes kunt proeven. Zo geniet je van een lekkere en veelzijdige maaltijd.

Een uitgebreide menukaart

Dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch heeft zowel voor lunch als diner een uitgebreide menukaart. Als lunch bestel je bijvoorbeeld een broodje met rundercarpaccio, gerookte zalm of humus. Of je bestelt een noedelsalade of de bekende Bretonburger. Ook borrelhapjes kun je als lunch bestellen, wat vooral heel leuk is als je met vrienden een dagje in ’s-Hertogenbosch bent. Kom je dineren? Dan kies je uit verschillende koude en warme gerechten. Ga bijvoorbeeld voor oesters, gegrilde gamba’s of de Indiase linzencurry. Loopt het water jou ook al in de mond? Ga dan zeker langs bij Breton!

Proef de echte Brabantse gezelligheid

In de hoofdstad van Noord-Brabant is het altijd gezellig en dan geldt zeker voor dit restaurant. De inrichting is sfeervol en de medewerkers zijn uiterst gastvrij. Ook is er een open keuken, zodat je goed zit hoe de koks vol passie jouw maaltijd bereiden. Ook een borrel drinken en bijpassende hapjes bestellen is mogelijk. Bij Breton kan het allemaal!

Reserveer eenvoudig online of telefonisch

Wil je komen eten bij dit restaurant in Den Bosch dat gevestigd is aan de Korte Putstraat? Vergeet dan zeker niet te reserveren! Dan ben je namelijk verzekerd van een tafel met genoeg zitplaats. Reserveer eenvoudig online of telefonisch en er wordt op het gewenste moment een tafel voor jou en je gezelschap vrijgehouden.

https://www.brasserijbreton.nl/wp/