Webcollection
Image default
Hobby en vrije tijd

In het leukste vogelpark in Nederland is van alles te beleven

Ben je op zoek naar een origineel idee om de verjaardag van je kind te vieren? Neem de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar een leuk vogelpark in Nederland, Vogelpark Avifauna. Hier kunnen de kinderen alles leren over verschillende soorten vogels. Er zijn elke dag verschillende voermomenten en demonstraties met de vogels. De verzorgers zijn dan aanwezig en vertellen leuke feiten over de desbetreffende vogelsoort. Daarnaast kunnen de bezoekers vragen stellen. Voor de kinderen mag een bezoek aan de leuke buitenspeeltuin in Zuid-Holland, die het park ook herbergt, natuurlijk niet ontbreken.

De kinderen hebben de dag van hun leven

Als je de grote buitenspeeltuin in Zuid-Holland bezoekt, dan kun je ervan verzekerd zijn dat je de kinderen een groot plezier doet. Ze kunnen heerlijk klimmen en klauteren of lekker springen op de reuze trampoline. Je kunt de dag een educatief tintje geven want hét vogelpark van Nederland is op hetzelfde terrein gevestigd. Het wordt zo een heerlijk afwisselende dag waar het hele gezin met plezier aan zal terugdenken. Het park is het hele jaar open, maar in de winter zijn de activiteiten beperkt, zo zijn er dan geen voermomenten en demonstraties met roofvogels.

Een leuke dag uit voor iedereen

Je kunt je dagje uit naar het vogelpark in Nederland thuis al voorbereiden. Je kunt de tickets voor Vogelpark Avifauna namelijk online bestellen op de website. Daar lees je ook alles over de leuke buitenspeeltuin in Zuid-Holland. De site heeft ook praktische informatie voor bezoekers, waaronder over voorzieningen voor mensen met een beperking. Je auto parkeren is geen enkel probleem, er is een groot parkeerterrein in de buurt. Ook met het openbaar vervoer is Vogelpark Avifauna uitstekend te bereiken. Het park is ook de ideale suggestie voor een schoolreisje, omdat de kinderen zowel een educatieve activiteit doen in het vogelpark als lekker kunnen spelen in de buitenspeeltuin.