Webcollection
Image default
Hobby en vrije tijd

Een idee voor een leuk uitje met vrienden, collega’s of familie

Wilt u uw vrienden, collega’s of familieleden een keer verrassend met een origineel en verrassend uitje? Dan is een groepsuitje met windsurfen een leuk avontuur om een keer mee te maken. Een groepsuitje windsurfen betekent een garantie op plezier, actie en sensatie.

 

De voordelen van een groepsuitje windsurfen

Een groepsuitje met windsurfen, en bijvoorbeeld op het eind een afsluitende barbecue of lunch, is een activiteit die veel voordelen te bieden heeft. Zo is een paar uur windsurfen met bekenden zowel geschikt om te doen met een groepje volwassen als met kinderen. Samen windsurfen is dan ook ideaal voor een personeelsuitje, maar ook voor een vriendinnendag of een kinderfeestje. 

Prettig is verder dat de deelnemers niet zelf een wetsuit en surfplank hoeven mee te nemen. Deze accessoires en materialen zijn bij de surfschool aanwezig in alle maten en soorten. En zitten gewoon bij het totaalbedrag van het groepsuitje inbegrepen. Een derde meerwaarde van een groepsactiviteit waarbij samen surfen centraal staat, is dat de deelnemers geen gevorderde surfers hoeven te zijn. 

Er is een instructeur aanwezig, die uitleg geef en iedereen de eerste kneepjes van het vak bijbrengt. Ten slotte: plezier staat tijdens een uitje voorop. Daarover hoeft u zich bij een surf uitje geen zorgen over te maken. De ervaring leert dat surfen niet alleen stoer en uitdagend is, maar ook mensen met elkaar verbindt en zorgt voor een hoop plezier en gezelligheid. En nadat u en uw vrienden, familie of collega’s zijn uit gesurft, is het heerlijk om even tot rust te komen rond een gezamenlijk kampvuur. al dan niet met een barbecue, of door samen een restaurant te bezoeken.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van samen surfen?

Kies ook voor de actie en het avontuur van een paar uur surfen. En verras anderen met een verrassend gaaf groepsuitje windsurfen. Bezoek nu onze website voor meer informatie over dit fantastisch leuke en actieve dagje uit. Boeken kan eenvoudig en voordelig online. Wilt u liever eerst meer informatie, dan kunt u natuurlijk altijd de klantenservice bellen om uw vragen te stellen. Bezoek www.telstarbeach.nl voor meer informatie.