Webcollection
Image default
Auto

Klanten kunnen kiezen uit drie uitvoeringen van de Ford Transit Custom

Bedrijfsauto leasen en bedrijfswagen leasen

Professionals kunnen al sinds 2012 genieten van de Ford Transit Custom. De auto kenmerkt zich als een bedrijfswagen waarbij bestuurders en passagiers zichzelf in ongekend comfort kunnen verplaatsten. Bovendien is er een grote laadruimte zodat alle benodigdheden meegenomen kunnen worden. Het nieuwe model van de Ford Transit voert verbeteringen door op al deze fronten. Er is veel aandacht besteed om het comfort van inzittenden te verhogen. Bovendien is de laadruimte door slimme aanpassingen nog groter geworden. Een klassieke bestelwagen is nu nog beter geworden. Daarbovenop kunnen klanten kiezen uit drie verschillende uitvoeringen.

De Ford Transit Custom is zeer veelzijdig

Door de drie uitvoeringen van het nieuwe model van Ford kan iedere professional gebruik maken van de Transit. Je kunt er namelijk voor kiezen om veel passagiers mee te willen nemen. In zo’n geval moet je kiezen voor de Kombi. Bij dat model heb je de beschikking over veel stoelen. Daarvan kun je er bovendien een heel aantal uitnemen wanneer je meer laadruimte nodig hebt. De standaard uitvoering is de bestelauto variant. Daarbij heb je één cabine met een bank of losse stoelen. De rest van de ruimte van de auto is gereserveerd voor de laadruimte. De bestelauto met dubbele cabine is de derde mogelijkheid. Je hebt dan een riante laadruimte en toch nog twee rijen met stoelen of banken.

De motor is krachtiger en zuiniger

Uiteraard blijft de motor ook een belangrijk onderdeel van een auto. De nieuwe Ford Transit Custom heeft een motor die zuiniger en krachtiger is dan die van de vorige editie. Je zult dus nog minder moeite hebben om op te trekken met een zware lading aan boord. En dat allemaal terwijl je minder brandstof gebruikt en dus geld bespaart. Bovendien help je een handje mee om de uitstoot van CO2 terug te dringen.

Voor meer info : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/