Webcollection
Image default
Auto

Volkswagen Kever onderhouden

Als u de trotse eigenaar bent van een klassieke Volkswagen Kever, dan wilt u deze graag in optimale staat houden. Dit kunt u onder andere doen door zo nu en dan de onderdelen die versleten zijn, te vervangen met nieuwe onderdelen. Voor onderdelen van kwaliteit kunt u terecht bij Paruzzi. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in alles wat met klassieke Volkswagens te maken heeft. We hebben zowel nieuwe als gebruikte onderdelen en beschikken over alle kennis om u van het nodige advies te kunnen voorzien. Naar welk onderdeel VW u ook op zoek bent, bij Paruzzi kunt u het vinden.

Paruzzi webshop 

Paruzzi is bijna 30 jaar geleden klein begonnen, maar beschikt vandaag de dag over zowel een mooie showroom als een webwinkel. De onderdelen waarnaar u op zoek bent kunt u hier gemakkelijk vinden en online bestellen. Ook vindt u op onze website veel technische informatie over verschillende onderdelen en het bevestigen hiervan.  Zo kunt u bijvoorbeeld lezen hoe een VW Kever motor geïnstalleerd moet worden. En als u er zelf onverhoopt toch niet uit komt, dan kunt u altijd de hulp inschakelen van de Volkswagen experts bij Paruzzi.

Catalogus

Echte Volkswagen liefhebbers zijn steeds op zoek naar informatie over klassieke Volkswagens. Daarom hebben we naast onze website ook een Paruzzi catalogus. Hierin kunt u het hele assortiment terug vinden dat bij Paruzzi beschikbaar is. De catalogus kunt u online bestellen en daarnaast is deze ook digitaal beschikbaar.

Bezoek onze showroom

Het is natuurlijk erg handig om uw VW onderdelen online te kunnen bestellen, maar het is eigenlijk het leukst om een keer een bezoek te brengen aan onze showroom. Deze bevindt zich in Yerseke en is ruim opgezet, zodat u op uw gemak kunt rondkijken. We hebben alle onderdelen op voorraad en helpen u graag bij het vinden van de benodigde onderdelen.

Voor meer info : https://www.paruzzi.com/